THY Pace Açıklanma

• Konbuyu başlatan cadettopilotto
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
CADET PACE
En son hangi pace açıklandı Cuma 27 haziran pace açıklandı mı girenler yazabilir mi

27 açılanmadı. En son 25 Haziran pace açıklandı
Siz mi girmiştiniz sonucunuz nasıl geldi ve en çok hangi modülde zorlandınız eğer siz girdiyseniz beklentiniz ve sınav gerçekleri nasıldı

Girdiğiniz sınavlarda pace kaç günde açıklanmıştı arkadaşlar

26 haziranda girdim henüz açıklanmadı.Yarın(pazartesi)açıklanır diye düşünüyorum 26 haziranın.

26 haziranda girdim henüz açıklanmadı.Yarın(pazartesi)açıklanır diye düşünüyorum 26 haziranın.
ya da salı günü açıklanır çünkü 2-10 gün dediler bu arada sınavınızı nasıl geçti hangi modül size zor hangisi kolay geldi matematik ve fizik nasıldı

ya da salı günü açıklanır çünkü 2-10 gün dediler bu arada sınavınızı nasıl geçti hangi modül size zor hangisi kolay geldi matematik ve fizik nasıldı
Sınav sonucu geldikten sonra yazarım diye şartlamıştım kendimi.İnş olumlu maili geldikten sonra "Pace detaylı bilgiler" başlığı altına yazacağım detaylı bi şekilde

Sınav sonucu geldikten sonra yazarım diye şartlamıştım kendimi.İnş olumlu maili geldikten sonra "Pace detaylı bilgiler" başlığı altına yazacağım detaylı bi şekilde
Hocam açıklandı diyor arkadaşlar umarım sonucunuz olumlu gelmiştir

Deneyimlerinizi bekliyoruz

Sonucum olumsuz geldi ve çok şaşırdım.Sustained attention modülünden kalmışım bir tek.Kolay yaptığım bir modüldü ama cidden anlayamadım.
Dokunmatik ekran çok fazla ms farkına yol açıyor diyorlar arkadaşım çıkınca öyle demişti diyorlar umarım gönlünüzden geçen en doğru zamanda sizin olur

Konuyu okuyanlar;