Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Kayhan

Üye
14 Tem 2025
97
39
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar,

Bugün THY’den kabin memurluğu süreciyle ilgili bir mail aldım. Özgeçmişimde daha önce yüklemiş olduğum tüm evrakları sistemden silmem ve yalnızca SGK dökümü belgesini tekrar yüklemem istenildi. Evrakların tamamen silinmesi normal bir prosedür mü?

Daha önce bu aşamayı yaşayan var mı?

Benim gibi aynı maili alan ya da bu aşamayı geçmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün THY’den kabin memurluğu süreciyle ilgili bir mail aldım. Özgeçmişimde daha önce yüklemiş olduğum tüm evrakları sistemden silmem ve yalnızca SGK dökümü belgesini tekrar yüklemem istenildi. Evrakların tamamen silinmesi normal bir prosedür mü?

Daha önce bu aşamayı yaşayan var mı?

Benim gibi aynı maili alan ya da bu aşamayı geçmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Teşekkürler.
Ben de aynı şekilde mail aldım ve yeniledim, doğrudur. Bu eski başvurulardan kalmış materyallerin temizlenmesi ve daha sağlıklı bir sürecin ilerlemesi için yapılan bir hamle bence.

Ben hizmet sektörü ilanına başvurmuştum. Önlisans mezunu değildim henüz 1 dersim var alttan sadece vericem ve biticek devam zorunluluğum falan yok mail de attım THY ye başvururken mezuniyet belgesiyle başvurmanız ilanda ne yazıyorsa yerine getirmeniz gerekiyor başvuru anında dediler bana şimdi sizin aldığınız bu maili ben de aldım. Sürece dahil edildik anlamına mı geliyor bu bana da her şeyi sil sadece sgkyı yükle demişler

Ben de aynı maili aldım ve istenileni yerine getirdim. Tam 2 ay önce başvurmuştum. Sgk dosyasını da başvurduğum gün eklentilere eklemiştim. SGK dökümünün son 1 ay içinde alınmasını istedikleri için böyle bir şey yaptıklarını tahmin ediyorum. Sürecin devamı için beklemedeyim.

benim eğitim lise ve üniversitede turizm otel işletmeciliği fakat hizmet dökümümde türkiyede çalıştığım bir yer olmadığı için kayıt yok acaba bu konuda ne yaparlar onuda merak ediyorum acaba bu konuda bilgisi olan varmıdır

Arkadaşlar mailde belirtildiği gibi diğer yüklediğiniz tüm belgeleri (adli sicil, diploma) vs silip sadece SGK mı yüklediniz? benim kafam çok karıştı, güncel sgkmı yükledim diğer belgeleri silmedim ama mailde hepsini silin diyor

sadece barkodlu sgk dökümü olması gerekiyor bende öyle yaptım

Arkadaşlar mailde belirtildiği gibi diğer yüklediğiniz tüm belgeleri (adli sicil, diploma) vs silip sadece SGK mı yüklediniz? benim kafam çok karıştı, güncel sgkmı yükledim diğer belgeleri silmedim ama mailde hepsini silin diyor
Bana hepsini geri yüklememi söylediler. Eski tüm dosyaları sildim ( Taahütname hariç ) diğerlerini geri yükledim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.