Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

lux

Üye
9 Ara 2025
31
10
5
Meslek
Kabin
Merhaba, otelde yemek durumunu bilen var mı ramazanda nasıl bir yol izliyorlar acaba, bir de otelden eğitim yerine servis oluyor mu bilginiz var mı

Merhaba, otelde yemek durumunu bilen var mı ramazanda nasıl bir yol izliyorlar acaba, bir de otelden eğitim yerine servis oluyor mu bilginiz var mı
eğitim yerine servis oluyor yemek hakkında bilgim yok maalesef. oryantasyon görüşmesi dışında herhangi bir bilgilendirme yapıldı mı size

Bu saw ilanı için mi acaba? Çünkü bana mülakattan sonra hiç dönüş yapılmadı, bu süreç ilerliyor mu demek olumsuz mu demek bilemedim.

Evet bana da sadece oryantasyon daveti geldi. Oryantasyon için de kalacak yer verseler keşke. Sabahın 9 unda İstanbul'da olmak için önceki günden kalmak şart gibi zaten
İsg eğitim bilgisi geldi mi size de?
24 ve 27 şubatta olcak sadece 25-26 şubat boş yani doğru anladım di mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.