hangi bölümarkadaşlar merhaba 6 Eylül için oryantasyon programı mailleri geldi. Oryantasyon sadece çarşamba günü mü yoksa hafta sonuna kadar mı devam ediyor? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
hocam merhaba iga mekanik bölümü için iş teklifi aldim mekanik bölümünde ne tür işler yapılıyor bilgi verirseniz sevinirimatatürk havalimanı mekanik
Öncelikle hayırlı olsun mekanik bölümü lastik jant fren özel işlemler makine vb kompanentlerin bakım işlemlerini yapıyor yakın zamanda Atölyen belli olur o zaman daha detaylı bilgi verebilirimhocam merhaba iga mekanik bölümü için iş teklifi aldim mekanik bölümünde ne tür işler yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim
sağolun teşekkür ederim. Tüm işlemler tamam komponent bölümünde Makina ve Özel İşlemler Şf bölümü olduğu belirtildi.Öncelikle hayırlı olsun mekanik bölümü lastik jant fren özel işlemler makine vb kompanentlerin bakım işlemlerini yapıyor yakın zamanda Atölyen belli olur o zaman daha detaylı bilgi verebilirim
hocam ne zaman dönüş aldınız acabasağolun teşekkür ederim. Tüm işlemler tamam komponent bölümünde Makina ve Özel İşlemler Şf bölümü olduğu belirtildi.
mülakattan 2.5 ay sonra iş teklifi maili geldi. (23 ekim)hocam ne zaman dönüş aldınız acaba
hayırlı olsun ben de 2 ekimde girdim bekliyoruz hâlâ teşekkürler cevabınız içinmülakattan 2.5 ay sonra iş teklifi maili geldi. (23 ekim)
rica ederim umarım herşey gönlünüzce olurhayırlı olsun ben de 2 ekimde girdim bekliyoruz hâlâ teşekkürler cevabınız için
Tahsiliniz neydi acaba ? Lise veya önlisans bölümünüz neydisağolun teşekkür ederim. Tüm işlemler tamam komponent bölümünde Makina ve Özel İşlemler Şf bölümü olduğu belirtildi.
önlisans neden?Tahsiliniz neydi acaba ? Lise veya önlisans bölümünüz neydi
Senin bölüm neydi acaba hexahocam ne zaman dönüş aldınız acaba
Makine teknik ressamlık otomasyon mekatronik uçak teknolojisi gibi hangi alandan mezun olduğunuzu sormak istedim ?önlisans neden?
İş başı yaptığınız atölye ile olan bağını merak ettim dostum.önlisans neden?
Bizim sonuçlar ocağı bulucak gibi kankaİş başı yaptığınız atölye ile olan bağını merak ettim dostum.
Sanırım öyle olacak. Yok mu içerde bi dayı amca öğren yav xd. Sahi senin ön lisans bölümün neydi kankimBizim sonuçlar ocağı bulucak gibi kanka
Otomotiv teknolojisiSanırım öyle olacak. Yok mu içerde bi dayı amca öğren yav xd. Sahi senin ön lisans bölümün neydi kankim
Otomotiv
Motor apu falan gelse heyecanlı olur kariyer hayatınOtomotiv teknolojisi
Komponetin olumlu olacağını pek sanmıyorum bakalım sonrasınada süreç yoruyor beniMotor apu falan gelse heyecanlı olur kariyer hayatın
Sen kaç ilana başvurdun ki ?Komponetin olumlu olacağını pek sanmıyorum bakalım sonrasınada süreç yoruyor beni