Pozisyon veya İlan Adı
Operasyon Memuru hk
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Çalıştığını biliyorum zaten kuruldan elenme sebebim çalışanların alınması zaten boşuna ugrastirdilar bizi de madem öyle iç alım yaptık desinler hayırlı uğurlu olsun size bu arada başarılar dilerim
Sadece yazılı sınavda bile 20-25 kişi kendi çalışanları vardı.saçmalığın daniskası kaldıki referansları avantajları çok fazla

Ben yeni başlamadım işe yinede teşekkürler giren çalışanlar ramp personeliydi o yüzden daha avantajlı diyemem

Bende gittim şimdi rampa başvurdum lisans mezunu B1 konuşan elemanı kurulda ele Ramp işçisi al o zaman ne lisans mezunu istiyorsun arkadaş 4 yıl boşuna mı okuduk
Birde şöyle birşey var ramp işçiliğine başvuruyorsun sen lisans mezunusun uygunluğun yok diyorlar gidip lisans bölümlerine basvuruyorsun kurulda eleyip belli olanları alıyorlar

Ramp işcisinin de kendine göre planları olabilir çalışırken bir yandan üniversite ile uğraştıp yükselmeye çalışıyorlar onları bu şekilde eleştirmenizi doğru bulmuyorum

Ramp işcisinin de kendine göre planları olabilir çalışırken bir yandan üniversite ile uğraştıp yükselmeye çalışıyorlar onları bu şekilde eleştirmenizi doğru bulmuyorum
Yanlış anlamazsın emekciyi hiçbir zaman elestirmem elestirdigim pegasus madem iç alım yapacaksın TGS gibi ilan açma iç alım yap bizde burda emek veriyoruz Umut bagliyoruz sabah 6 da kalkıp gidip sınava giriyoruz bir stres yaşıyoruz emekciye saygım sonsuz insan kaynaklarının yaptığı yanlış

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.