Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim anlamadığım şu madem sadece bu grup için yapacaklardı sınavı neden herkesin başvuruyu doldurma süresi birbirinden farklıydı ben grup grup çağırırlar sandım çünkü bazıları sınava girerken bazılarının başvuru tamamlama süresi o tarihte bitiyordu ve bazılarına olumsuz olumlu girmişken ben dahil olmak üzere çoğumuzda değerlendirme sürecinde yazıyor
Benim anlamadığım şu madem sadece bu grup için yapacaklardı sınavı neden herkesin başvuruyu doldurma süresi birbirinden farklıydı ben grup grup çağırırlar sandım çünkü bazıları sınava girerken bazılarının başvuru tamamlama süresi o tarihte bitiyordu ve bazılarına olumsuz olumlu girmişken ben dahil olmak üzere çoğumuzda değerlendirme sürecinde yazıyor
Bu alımdan bu süreçten gerçekten hiçbir şey anlamadım ben, hiçbir bilgim de yok, biz niye değerlendirme sürecindeyiz hala, olumsuz dönüş yok diye mi? Hiçbir şey anlamadım bu işten.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.