Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar başvuru tamamlama mailinden sonra bize sınav gelmesi için beklememiz gerekiyor değil mi ? Ben 11 şubata kadar İngilizce sınavına girmek zorundayız sanmıştım şu an ‘başla’ linkine bastığımda sayfa error veriyor . Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim
Arkadaşlar başvuru tamamlama mailinden sonra bize sınav gelmesi için beklememiz gerekiyor değil mi ? Ben 11 şubata kadar İngilizce sınavına girmek zorundayız sanmıştım şu an ‘başla’ linkine bastığımda sayfa error veriyor . Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim
Başvuru yaptıktan sonra bir mail daha geliyor ve o mailde başvuruyu tamamlamak için verilen sürenin tarihi o. Sınavlara girebilmek için ayrıca davet mailinin gelmesi lazım
devam ediyor, çok fazla başvuru mevcut, başka departmanlarda mevcut o yüzden sıra sıra davet atılıyordur. Süreç bu ay içinde biter şahsi fikrim. Olumlu veya olumsuz mutlaka dönüş yaparlar Arafda bırakmazlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.