TGS Operasyon Destek Memuru

• Konbuyu başlatan enesozturk
  • Başlangıç tarihi
E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Operasyon destek memuru nedir bilen var mı acaba?

L

lifespan

HavaPersonel.Com
Bende arandım tgs yolcu hizmetlerinde 7 yıldır çalışan arkadaşıma da sordum bilmediğini telefondan arayana sorduğumda da yeni kurulan bir bölüm olduğunu yolcu hizmetleri memurluğunun bir altı olduğunu fakat geçiş yapılabildiğini söyledi.

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Bende arandım tgs yolcu hizmetlerinde 7 yıldır çalışan arkadaşıma da sordum bilmediğini telefondan arayana sorduğumda da yeni kurulan bir bölüm olduğunu yolcu hizmetleri memurluğunun bir altı olduğunu fakat geçiş yapılabildiğini söyledi.
Yolcu hizmetlerine başvurmuş muydunuz

L

lifespan

HavaPersonel.Com
Olumsuz yanıt aldınız heralde, sanırım olumsuz alanlara dönülüyor.
Direk mülakata davet ediyoruz gelmek isterseniz dediler bende bana olumsuz mesaj geldiğini mülakata neden çağrıldığı mı sorunca bunun başka bir pozisyon olduğunu yhm nin bir alt kademesinde yeni bir pozisyon açıldığını söyledi ve daha önce dediğim gibi yhmye geçilebildiğini öğrendim.Merak ettiğim yhm mülakatına girmedim ama seviyesini duydum bu pozisyon için acaba mülakat nasıl olacak yeni bir bölüm olduğu için deneyimleyen yok.Beni 29 Mayıs 16:00 da çağırdılar sizi ne zaman ona göre burada bilgi paylaşımı yapalım.

M

mourinho

HavaPersonel.Com
Direk mülakata davet ediyoruz gelmek isterseniz dediler bende bana olumsuz mesaj geldiğini mülakata neden çağrıldığı mı sorunca bunun başka bir pozisyon olduğunu yhm nin bir alt kademesinde yeni bir pozisyon açıldığını söyledi ve daha önce dediğim gibi yhmye geçilebildiğini öğrendim.Merak ettiğim yhm mülakatına girmedim ama seviyesini duydum bu pozisyon için acaba mülakat nasıl olacak yeni bir bölüm olduğu için deneyimleyen yok.Beni 29 Mayıs 16:00 da çağırdılar sizi ne zaman ona göre burada bilgi paylaşımı

M

mourinho

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakatı olacağını düşünmüyorum, maaş bilgisi vs. verilir ve bunlar doğrultusunda kabul ederseniz ona göre şekillenir.

M

mustafacaliskan1

HavaPersonel.Com
Merhaba, beni de 29 Mayıs saat 09:00'da davet ettiler. Ama aklıma hiç bir iş tanımı sormak gelmedi. TGS deyince direk OK dedim. :D Mülakatı geçsekte hali hazırda ki işimizden ayrılmamız için bize bi süre verirler diye düşünüyorum. Ve mülakatta ne giymeyi düşünüyorsunuz? :eek:

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Merhaba, beni de 29 Mayıs saat 09:00'da davet ettiler. Ama aklıma hiç bir iş tanımı sormak gelmedi. TGS deyince direk OK dedim. :D Mülakatı geçsekte hali hazırda ki işimizden ayrılmamız için bize bi süre verirler diye düşünüyorum. Ve mülakatta ne giymeyi düşünüyorsunuz? :eek:
Bende aynı şekilde TGS aradı trendeydim zaten operasyon birseyler dediler tabii olur dedim 😁 28 mayıs saat 11'de gireceğim bende mülakata herkesten en önce benim sanırım. Mülakat olduğu için tabii ki de şık giyinmek lazım 😊

L

lifespan

HavaPersonel.Com
Bende aynı şekilde TGS aradı trendeydim zaten operasyon birseyler dediler tabii olur dedim 😁 28 mayıs saat 11'de gireceğim bende mülakata herkesten en önce benim sanırım. Mülakat olduğu için tabii ki de şık giyinmek lazım 😊
Mülakat deneyimini paylaşmanı bekliyoruz inş her şey istediğiniz gibi olur.Herkese başarılar.

L

lifespan

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakatı olacağını düşünmüyorum, maaş bilgisi vs. verilir ve bunlar doğrultusunda kabul ederseniz ona göre şekillenir.
Ben seviyesi belki daha düşük olabilir fakat ingilizce mülakat olacak diye düşünüyorum.

A

AyH

HavaPersonel.Com

A

AyH

HavaPersonel.Com
İlana mı başvurmuştunuz ben operasyon memuru diye bir ilan görmedim son zamanlarda o yüzden soruyorum yoksa yhm ye başvuranlara böyle bir teklif mi sundular kendileri arayıp

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
İlana mı başvurmuştunuz ben operasyon memuru diye bir ilan görmedim son zamanlarda o yüzden soruyorum yoksa yhm ye başvuranlara böyle bir teklif mi sundular kendileri arayıp
Ben TGS'nin yolcu hizmetlerine başvurmuştum yhm için değil. Ancak dün bunun için arayinca şaşırdım gelen SMS'tede Şirketimize yapmış olduğunuz iş başvurusu üzerine diye başlıyor.

A

AyH

HavaPersonel.Com
Ben TGS'nin yolcu hizmetlerine başvurmuştum yhm için değil. Ancak dün bunun için arayinca şaşırdım gelen SMS'tede Şirketimize yapmış olduğunuz
Ben TGS'nin yolcu hizmetlerine başvurmuştum yhm için değil. Ancak dün bunun için arayinca şaşırdım gelen SMS'tede Şirketimize yapmış olduğunuz iş başvurusu üzerine diye başlıyor.
Peki yolcu hizmetlerine başvurduktan sonra bir sınava girmiş miydiniz online veya yerinde sınav

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Peki yolcu hizmetlerine başvurduktan sonra bir sınava girmiş miydiniz online veya yerinde sınav
İkisine de girdim online sınavı geçtim yerinde sınavdan sonra olumsuz sms aldım

Konuyu okuyanlar;