TGS Operasyon Destek Memuru Yabancı Dil Sınavı

• Konbuyu başlatan muhammet34
  • Başlangıç tarihi
M

muhammet34

HavaPersonel.Com
dün yazılı ingilizce ve yetenek sınavından geçtim bugün ise mesaj geldi ayın 3 ünde ingilizce konuşmam var sanırım tam olarak ne yapmamız gerek ve bakırköy diyor bende istanbul kartal da oturuyorum aylar öncesinden yapmıştım beyaz yaka olarak çalışıcam sizce gitmeli miyim

C

cancer

HavaPersonel.Com
selam ben de ayın 3 unde saat 2 de aynı yerde mulakata cagırıldım

F

Ferhat Esenboğa

HavaPersonel.Com
Bana de ayın 3’ de mülakata çağırdılar ama be soruyorlar bilgi verebilirmisiniz acaba

C

cancer

HavaPersonel.Com
Yabancı Dil mülakatı diye biliyorum kendimizi tanıtma tarzı olur içeriği hakkında fikrim yok sizin saat kaçta

F

Ferhat Esenboğa

HavaPersonel.Com
M

MrJingles

HavaPersonel.Com
Evrak tesliminden sonra online sınav gibi bir sınava daha giriyorsunuz orada geçersen kurul mülakatı orada da çok kolay bi İngilizce mülakatı oluyor bana 5 tane cümle çevirdi sordular

F

Ferhat Esenboğa

HavaPersonel.Com
Bu hafta tekrar sınava girenler geri dönüş yapıldı mı acaba

A

Aaaaaaaaa

HavaPersonel.Com
Evrak tesliminden sonra online sınav gibi bir sınava daha giriyorsunuz orada geçersen kurul mülakatı orada da çok kolay bi İngilizce mülakatı oluyor bana 5 tane cümle çevirdi sordular
Evrak tesliminden sonra neden sınav yapıyorlarki gecemessen işe kabul edilincemü eliyecekler

M

MrJingles

HavaPersonel.Com
Evrak tesliminden sonra neden sınav yapıyorlarki gecemessen işe kabul edilincemü eliyecekler
Bende o durumu anlamadım ama bi arkadaş evrak tesliminden sonra tekrar İngilizce mülakatına gireceğini söylemişti. Ama ben evrak tesliminden sonra hiçbir şey söylemediler bu sınav için

A

Aaaaaaaaa

HavaPersonel.Com
İngilizce cümle cevirisi ne sordu aklında kalan varsa yazabilirmi

Konuyu okuyanlar;