Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memeru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
28 Ara 2025
31
28
5
Meslek
Kabin
7 nisan etihad open daye katılmayı düşünüyorum kadınlarda boy sınırı 163 benim boyum normalde 162 212cm ulaşabiliyorum elenme ihtimalim var mı acaba bilgisi okan yazabilir mi? gitmeye değer mi çünkü başka şehirde yaşıyorum

• Like
Tepkiler: mellv
7 nisan etihad open daye katılmayı düşünüyorum kadınlarda boy sınırı 163 benim boyum normalde 162 212cm ulaşabiliyorum elenme ihtimalim var mı acaba bilgisi okan yazabilir mi? gitmeye değer mi çünkü başka şehirde yaşıyorum
Bunu ben de merak ediyorum. Başvurduğumda boy sınırı 160tı sonradan 163’e çıktı. Yine de open day maili geldi 🤷🏼‍♀️

163 değilse elenme ihtimaliniz zayıf ne yazık ki 212 cm ulaşabilseniz bile. Net bi kriter malesef ama isterseniz yine deneyin şansınızı

alım şartlarında 212 cm e uzanmakla ilgili bir bilgi göremedim o bilgiyi diğer havayollarında (emirates vb) gördüm. burada sadece minimum height: 163 cm ( no reach test required) yazıyor. yani uzanma testi gerekmiyor diyor. bu durumda sanırım uzanma değil sadece boy ölçümü yapıyorlar.

Yaş ve Boy şartını bold yazıyla özellikle vurgulamışlar.minimum yaş ve boy konusunun Etihad için net kriter oldugunu okumuştum bi sayfada. yine de başka şehirden gelip şansımızı denemeli miyiz bu beni de düşündürüyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.