THY Online Video Mülakat Olumlu Veya Olumsuz Maili Almayanlar

• Konbuyu başlatan WINCHESTERR
  • Başlangıç tarihi
WINCHESTERR

WINCHESTERR

HavaPersonel.Com
5 Mayısta başvurunun açıldığı 2 gün sonrasında ilana başvurdum.
22 Temmuzda Online Video Mülakata girdim, dün sabah anket maili aldım 5 Ağustosta, benim grubumda benden sonra girip de olumlu maili alan isimler var. Olumsuz olunca kesinlikle olumsuz maili atılıyor mu? Yoksa boşu boşuna beklemeyelim umutla. Olumsuz olacaksa söylensin yolumuza bakalım

WINCHESTERR

WINCHESTERR

HavaPersonel.Com
@admin senin bir bilgin var mı

O

oezil

HavaPersonel.Com
merhaba ben de 19 temmuzda girdim sınava 25 temmuzda anket maili aldım ancak ondan sonra bir geri dönüş olmadı

C

cslmiami

HavaPersonel.Com
12 temmuzds girdim 22 temmuzda anket geldi sonra ses yok .

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
5 Mayısta başvurunun açıldığı 2 gün sonrasında ilana başvurdum.
22 Temmuzda Online Video Mülakata girdim, dün sabah anket maili aldım 5 Ağustosta, benim grubumda benden sonra girip de olumlu maili alan isimler var. Olumsuz olunca kesinlikle olumsuz maili atılıyor mu? Yoksa boşu boşuna beklemeyelim umutla. Olumsuz olacaksa söylensin yolumuza bakalım
olumlu olanları hemen çağırıyorlar diğer süreçlere siizn baya zaman geçmiş muhtemelen diğer adaylarda bazı durumlarda elelnen olursa ancak sırası ile bu durumdaki olanları sürece davet edecekler kaldıkları yerden.

O

onat9

HavaPersonel.Com
18 temmuzda online vid o mülakata girdim ama sadece anket maili geldi. Ortada olumlu veya olumsuz bir dönüş yok :/ neden böyle oluyor bilmiyorum

A

AEA

HavaPersonel.Com
olumlu olanları hemen çağırıyorlar diğer süreçlere siizn baya zaman geçmiş muhtemelen diğer adaylarda bazı durumlarda elelnen olursa ancak sırası ile bu durumdaki olanları sürece davet edecekler kaldıkları yerden.

Olumsuza mutlaka dönüş yapılıyor.arkadaşların dedikleri gibi o hafta girenler olarak bugünde cevap gelmezse muhtemelen biz yedeklere kaldık

O

onat9

HavaPersonel.Com
Kendimce iyi de konuşmuştum ne bileyim yedeğe alınacak bir performans sergilediysem çok zor gibi geliyor bu işin oluru. Beklemekten yoruldum çok zor geliyor mental olarak

E

enescepnioglu

HavaPersonel.Com
11 temmuzda girdim anket maili geldi ama olumlu veye olumsuz hiçbirşey yok valla benimde

V

vcity

HavaPersonel.Com
Sanırım bu hafta gelir artık. Beklemek zor
aşırı alakasız bir şey soracağım yanlış anlamazsanız eski bir arkadaşım olduğunuzdan şüphelendim de çokonat gibisinden bir lakabınız var mıydı? garip bir soru ama merak ettim kaç gündür :D

O

onat9

HavaPersonel.Com
aşırı alakasız bir şey soracağım yanlış anlamazsanız eski bir arkadaşım olduğunuzdan şüphelendim de çokonat gibisinden bir lakabınız var mıydı? garip bir soru ama merak ettim kaç gündür :D
Hahah evet çokonat derlerdi. Sizin neydi lakabiniz veya isminiz 😃

B

Bebecocaine

HavaPersonel.Com
merhaba ben de 19 temmuzda girdim sınava 25 temmuzda anket maili aldım ancak ondan sonra bir geri dönüş olmadı
Sınavınız nasıl geçmıstı sevıyenız nedir ben de sızınle aynıyım

E

enescepnioglu

HavaPersonel.Com
hala gelen birşey yok bu arada..

avolition likes me

avolition likes me

HavaPersonel.Com
Yani temmuzda sınava girip sadece anket maili alanlar için bunu yazıyorum bizden sonra ağustosta giren arkadaşlar olumlu aldı ve bizde ses seda yoksa şu sonuca kendi kanımca varabilirim. Muhtemelen elendik zaten vireup sonlandı. (bu tür süreç aynı olan AJET kısmında'da oldu. Olumsuzlar çok bekletiliyor sona doğru toplu gönderim yaparlar hesabı, 20k kişi icin Büyük Elimination Sistemi mevcuttur net.) Şimdi 1k kişi alım olucak diyelim 20k kişi başvurmuş say süreç ilk temmuzun başında başladı sanırım, hadi 5 temmuzdan bugüne kadar girenler 1k kişiyi olumlu mail almıştır kurul için yet (buraya yazmayıp olumlu alan kişi sayısı çoktur ondan da eminim.) bu durumda geçen kişilerden içinden belgelerin uygunluk kontrolu sağlık durumu gibi kurula gidenlerden bu sebeplerden kalan; boy ,kilo ingilizce yeterlilik gibi seviye tespit'den kalan mevcuttur o sayı azaldıkça yapay zekanın seçtiği kişileri sırayla ele aldıklarını düşünüyorum atıyorum bir belli rakama kadar sabitleyene kadar. Tekrar tekrar 20k kişiyi kim 3 kere kontrol edebilir ki ?atıyorum veya kaç kişi kaç günde kontrol edebilir bu rakamı. birde 1000 kişiye ulaştırlarsa zahmet edip bakmalarına gerek bile kalmaz mantıken. bu sitede benim ingilizcem'den daha iyi olan insanlara'da kurul için onay maili gitmemiş tekrar tekrar kontrol ettiklerine şüphem yok ama nasıl bir işleyişe göre ilerliyorlar kimse çözemedi burda. bizden 20 gün sonra girip olumlu alan kişiler muhtemelen vireup sisteminde belli bir puanı geçip oto mail bile gönderiyor bile olabilir yönetici kontrolunde bu kadar basit şimdi böyle dediysem ingilizce ben süper konuştum diyenlerin sistem hakkına girmiş olur yani ordada artık araya veya devreye ne giriyor bilemem :=)

Konuyu okuyanlar;