6 Ağu 2024
24
3
0
5 Mayısta başvurunun açıldığı 2 gün sonrasında ilana başvurdum.
22 Temmuzda Online Video Mülakata girdim, dün sabah anket maili aldım 5 Ağustosta, benim grubumda benden sonra girip de olumlu maili alan isimler var. Olumsuz olunca kesinlikle olumsuz maili atılıyor mu? Yoksa boşu boşuna beklemeyelim umutla. Olumsuz olacaksa söylensin yolumuza bakalım

merhaba ben de 19 temmuzda girdim sınava 25 temmuzda anket maili aldım ancak ondan sonra bir geri dönüş olmadı

5 Mayısta başvurunun açıldığı 2 gün sonrasında ilana başvurdum.
22 Temmuzda Online Video Mülakata girdim, dün sabah anket maili aldım 5 Ağustosta, benim grubumda benden sonra girip de olumlu maili alan isimler var. Olumsuz olunca kesinlikle olumsuz maili atılıyor mu? Yoksa boşu boşuna beklemeyelim umutla. Olumsuz olacaksa söylensin yolumuza bakalım
olumlu olanları hemen çağırıyorlar diğer süreçlere siizn baya zaman geçmiş muhtemelen diğer adaylarda bazı durumlarda elelnen olursa ancak sırası ile bu durumdaki olanları sürece davet edecekler kaldıkları yerden.

18 temmuzda online vid o mülakata girdim ama sadece anket maili geldi. Ortada olumlu veya olumsuz bir dönüş yok :/ neden böyle oluyor bilmiyorum

olumlu olanları hemen çağırıyorlar diğer süreçlere siizn baya zaman geçmiş muhtemelen diğer adaylarda bazı durumlarda elelnen olursa ancak sırası ile bu durumdaki olanları sürece davet edecekler kaldıkları yerden.

Olumsuza mutlaka dönüş yapılıyor.arkadaşların dedikleri gibi o hafta girenler olarak bugünde cevap gelmezse muhtemelen biz yedeklere kaldık

Kendimce iyi de konuşmuştum ne bileyim yedeğe alınacak bir performans sergilediysem çok zor gibi geliyor bu işin oluru. Beklemekten yoruldum çok zor geliyor mental olarak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.