THY Online Video Mülakat Geri Dönüş

• Konbuyu başlatan cemersever
  • Başlangıç tarihi
cemersever

cemersever

HavaPersonel.Com
Merhaba 05.08 tarihinde online video mülakatına girdim. Bugün tarafıma olumlu dönüş yapıldı. Anket ile ilgili mail hiç gelmedi. İstenen belgeleri sisteme yükledim. Şimdi yüz yüze mülakat için haber bekliyorum. Bilginize arkadaşlar.

R

ryankentjet

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
saat kaçta geldi olumlu mailiniz?

S

Spitfire

HavaPersonel.Com
Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle. Ben de 6 Ağustos’ta girmiştim online video mülakata, bana da dün yani, 19 Ağustos’ta olumlu dönüş yapıldı. Evrakları yükledim.

P.s. Mail sabah 10.10’da geldi.

1

12black

HavaPersonel.Com
Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle. Ben de 6 Ağustos’ta girmiştim online video mülakata, bana da dün yani, 19 Ağustos’ta olumlu dönüş yapıldı. Evrakları yükledim.

P.s. Mail sabah 10.10’da geldi.
mail ile beraber telefonunuza mesaj geldi mi acaba

B

Bl000KeRs

HavaPersonel.Com
Bende 02.08 tarihinde sınava girmiştim ancak olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş maili tarafıma ulaşmadı. Beklemedeyim, sınavımı da oldukça rahat geçirdim :)

E

ELİFFUNN

BUGÜN DÖNÜŞ ALAN OLDU MU?

O

onat9

An itibariyle 18 temmuzda girdiğim online video mülakattan olumlu geri dönüş aldım.

Z

zidancan10

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar gelen mailin hangi saat ve dakikada geldiğini yazabilir misiniz size zahmet

C

cslmiami

BUGÜN DÖNÜŞ ALAN OLDU M

An itibariyle 18 temmuzda girdiğim online video mülakattan olumlu geri dönüş aldım.
ben de 12 temmuzda girmiştim , bu sabah olumlu maili aldım . Sizin isminizide hatırlıyorum forumdan sizin adınızada sevindim kendi adımada. Darısı diğer kalan arkadaşların başına . umudunuzu kaybetmeyin 12 temmuzdan bu yana bekliyordum

M

mf5106

Arkadaşlar, bu konuşmalar kabin memurluğu için midir ?

Konuyu okuyanlar;