T
tolgacbnn
HavaPersonel.Com
henüz cevap almayanlar elenmiş mi oluyor? bu konuda bir bilgisi olan var mı?
16 Ağustosta girdim anket dışında ses yok12-16 Ağustos online mülakata girip geri dönüş alanlar oldu mu acaba
Benim aldığım duyuma göre bugün geri dönüş yapılacak sanırım bizim ekibimize16 Ağustosta girdim anket dışında ses yok
Sabah yaparlardı yapsalardı bence ...Çok uzun bir süre bekledikBenim aldığım duyuma göre bugün geri dönüş yapılacak sanırım bizim ekibimize
13 günde dönülen de oluyor birkaç gün daha ümit kesmemek lazımSabah yaparlardı yapsalardı bence ...Çok uzun bir süre bekledik
bende 12 Ağustos’ta girmiştim hala dönüş almadım anket dahil. Umarım bir an önce yaparlar12-16 Ağustos online mülakata girip geri dönüş alanlar oldu mu acaba
Aynı gün girmişiz derya hanım eğer dönüş alırsanız bizi de bilgilendirir misinizbende 12 Ağustos’ta girmiştim hala dönüş almadım anket dahil. Umarım bir an önce yaparlar
Merhaba, peki sizce nasil gecti mulakat ingilizce seviyeniz hangi duzeyde? Ben de 25 temmuzda girdim anlet harici henuz mail gelmedi
tabi yaparım sizde aynı şekilde beni bilgilendirirseniz çok sevinirimAynı gün girmişiz derya hanım eğer dönüş alırsanız bizi de bilgilendirir misiniz
Tabii ki şansımız bol olsun inşallah güzel haberler alırıztabi yaparım sizde aynı şekilde beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Anladim tesekkur ederim, cevap alirsaniz mutlaka bilgi verin umarim guzel haber alirsiniz cani gonuldenb2 seviyesindeyim tüm sorulara cevap verdim yaklaşık 1 -1 buçuk dakika arası
hayır o anlama gelmiyor, evham yapmayın. Olumsuz mail gelmediği sürece siz de diğer herkes kadar geçerli bir adaysınız. Bu arada kullanıcı adınıza çok güldümMerhaba,
5 Ağustos'ta Online Video Mülakata girdim fakat ne anket ne olumlu ne de olumsuz bir dönüş alamadım. Bu elendiğim anlamına mı geliyor?
Cevabınız için teşekkür ederim. Oyun platformlarındaki nick name'im oluyor kendisi Almak istediğim kullanıcı adlarının bir çoğu daha önceden alınmış olduğundan ben de laptop marka ve modelimi yazayım dedim )hayır o anlama gelmiyor, evham yapmayın. Olumsuz mail gelmediği sürece siz de diğer herkes kadar geçerli bir adaysınız. Bu arada kullanıcı adınıza çok güldüm
Ben de 18 temmuzda girdim anket ve bilgilendirme maili dışında mail almadım şuan kazanan kazandı eğitime bile başladılar olumsuz mail gelme ıhtımalo var mı yoksa bu kadar uzun sürmesi normal değil veya olumsuzsa nıye bu kadar bekletıyolar kafamda deli sorular ayrıca olumsuz olunca kesin olumsuz maili atılıyo mu ondan da emın degılm18 temmuzda girdim ve sadece anket maili
ile süreç bilgilendirme maili geldi. Neden bu kadar uzun sürdü anlamadım