jkfhsjkdvns
HavaPersonel.Com
Video mülakatı iyi geçen ve dönüş almayanlar kaç gündür bekliyor benim 12 gün oldu daha çok bekleyen ve kesin geçebileceğini düşünen var mı
Ben 9 Temmuz'da girmiştim. Forumda benim gibi ilk girenlerden sadece anket maili alıp geri dönüş almayan arkadaşlar var.
17 temmuzda girmiştim hatta farklı bir iş olasiligim oluştu mecburen kabul ettim ancak Eylül ortasina kadar vaktim var buradan alacagim dönüşe göre umarım Ağustos bitmeden mail olumlu olumsuz ulasirVideo mülakatı iyi geçen ve dönüş almayanlar kaç gündür bekliyor benim 12 gün oldu daha çok bekleyen ve kesin geçebileceğini düşünen var mı
Dostum kabul ettiğin iş seni maddi manevi anlamda memnun eden bir iş ise oradan devam et bence. Umarım buradan da davet alıp mülakat deneyimine tâbi olursun. İyi geceler.17 temmuzda girmiştim hatta farklı bir iş olasiligim oluştu mecburen kabul ettim ancak Eylül ortasina kadar vaktim var buradan alacagim dönüşe göre umarım Ağustos bitmeden mail olumlu olumsuz ulasir
Teşekkür ederim ben geçen sene o deneyimi yaşadım bu ikinci başvurum. Belki de kendi meslegimde devam edeceğim. Aslında bu işe dair ne kadar doğru bilgim var emin de değilim. Sizin için de aynısını diliyorum. İyi geceler.Dostum kabul ettiğin iş seni maddi manevi anlamda memnun eden bir iş ise oradan devam et bence. Umarım buradan da davet alıp mülakat deneyimine tâbi olursun. İyi geceler.
8 Temmuz da 1 de girdim sınava dönüş yokVideo mülakatı iyi geçen ve dönüş almayanlar kaç gündür bekliyor benim 12 gün oldu daha çok bekleyen ve kesin geçebileceğini düşünen var mı
Sınavınız nasıl geçmişti İngilizce düzeyiniz nedir25 temmuz da girdim anket maili harici dönüş olmadı henüz.
Thy seni cagirmazsa kendi kaybeder maasallaharkadaslar muhtemelen puanlama sistemi uzerinden yurutuyorlar mulakatlari. video mulakatta yuksek puan alanlari en once yuz yuze mulakata davet ediyorlar. orada ingilizceden, boy kilodan, yara izinden ve kurul mulakatindan elenenler oldugunda bu kez dusuk puan almis adaylara sira geliyor onlari yuz yuze mulakata davet ediyorlar. belirledikleri kontenjan dolana kadar boyle devam ediyorlar sanirim. herhangi bir olumsuz mailin gitmeme sabebi bu bence. 2025'e kadar mulakatlar devam edebilir demeleri de bundan cunku saglikta da cok elenen olacaktir boyle olunca o kontenjani doldurmak icin onlarin yerine yeni adaylar cagirmalari gerekecek ve surec uzayacak dolayisiyla.
ben de 10 temmuzda girmistim anket maili disinda mail almadim. bilgisayarin internet baglantisindan sorun yasadim ve vpnle telefondan girebildim ancak. bir soruyu cevaplayamadan atladim yanlislikla ve geri de donemedim soruya. diger sorulara cevaplarim ortalamaydi. dusuk puan aldim ve yukarda dedigim gibiyse sistem beni cok sonra cagirirlar muhtemelen.
Katılıyorum size zaten yapay zeka kullanarkadaslar muhtemelen puanlama sistemi uzerinden yurutuyorlar mulakatlari. video mulakatta yuksek puan alanlari en once yuz yuze mulakata davet ediyorlar. orada ingilizceden, boy kilodan, yara izinden ve kurul mulakatindan elenenler oldugunda bu kez dusuk puan almis adaylara sira geliyor onlari yuz yuze mulakata davet ediyorlar. belirledikleri kontenjan dolana kadar boyle devam ediyorlar sanirim. herhangi bir olumsuz mailin gitmeme sabebi bu bence. 2025'e kadar mulakatlar devam edebilir demeleri de bundan cunku saglikta da cok elenen olacaktir boyle olunca o kontenjani doldurmak icin onlarin yerine yeni adaylar cagirmalari gerekecek ve surec uzayacak dolayisiyla.
ben de 10 temmuzda girmistim anket maili disinda mail almadim. bilgisayarin internet baglantisindan sorun yasadim ve vpnle telefondan girebildim ancak. bir soruyu cevaplayamadan atladim yanlislikla ve geri de donemedim soruya. diger sorulara cevaplarim ortalamaydi. dusuk puan aldim ve yukarda dedigim gibiyse sistem beni cok sonra cagirirlar muhtemelen.
Katılıyorum size. Benim de 17 temmuz. Ama yüz yüze ing geçecek kadar da iyiyim. Ancak mülakatlarin 2025e kadar süreceği kesin bilgi mi?arkadaslar muhtemelen puanlama sistemi uzerinden yurutuyorlar mulakatlari. video mulakatta yuksek puan alanlari en once yuz yuze mulakata davet ediyorlar. orada ingilizceden, boy kilodan, yara izinden ve kurul mulakatindan elenenler oldugunda bu kez dusuk puan almis adaylara sira geliyor onlari yuz yuze mulakata davet ediyorlar. belirledikleri kontenjan dolana kadar boyle devam ediyorlar sanirim. herhangi bir olumsuz mailin gitmeme sabebi bu bence. 2025'e kadar mulakatlar devam edebilir demeleri de bundan cunku saglikta da cok elenen olacaktir boyle olunca o kontenjani doldurmak icin onlarin yerine yeni adaylar cagirmalari gerekecek ve surec uzayacak dolayisiyla.
Evet, video mülakat için gelen olumlu mailinin en altında yazıyor. Hatta 2025'in ilk çeyreğine kadar sürecek yazıyor.Katılıyorum size zaten yapay zeka kullan
Katılıyorum size. Benim de 17 temmuz. Ama yüz yüze ing geçecek kadar da iyiyim. Ancak mülakatlarin 2025e kadar süreceği kesin bilgi mi?
Puanlama olsaydı ilk hafta çağırılırdım zannetmiyorumarkadaslar muhtemelen puanlama sistemi uzerinden yurutuyorlar mulakatlari. video mulakatta yuksek puan alanlari en once yuz yuze mulakata davet ediyorlar. orada ingilizceden, boy kilodan, yara izinden ve kurul mulakatindan elenenler oldugunda bu kez dusuk puan almis adaylara sira geliyor onlari yuz yuze mulakata davet ediyorlar. belirledikleri kontenjan dolana kadar boyle devam ediyorlar sanirim. herhangi bir olumsuz mailin gitmeme sabebi bu bence. 2025'e kadar mulakatlar devam edebilir demeleri de bundan cunku saglikta da cok elenen olacaktir boyle olunca o kontenjani doldurmak icin onlarin yerine yeni adaylar cagirmalari gerekecek ve surec uzayacak dolayisiyla.
Ben senin diger yorumunuda gordum ama native oldugunuzu iddia etmissiniz bir yorumunuzda yani sizin cagrilmama ihtimaliniz yoktu eger dediginiz gibi olsaydiniz!enteresan!Puanlama olsaydı ilk hafta çağırılırdım zannetmiyorum
Harika çok teşekkürlerEvet, video mülakat için gelen olumlu mailinin en altında yazıyor. Hatta 2025'in ilk çeyreğine kadar sürecek yazıyor.
Ben öyle olacağını düşünmüyorum. Tüm süreci olumlu geçenler bence direkt eğitime başlar. Sonuçta şu an işi olmayan insanlar da başvurdu ve çalışmayı bekliyorlar. Yaza kadar kimse işsiz işsiz bekleyemez.Harika çok teşekkürlerÖyleyse tüm süreçleri olumlu tamamlananlarin eğitim süreci de yaza doğru baslayabilir