18 Şub 2024
171
40
35
Ben mantığı anlamadım forumda görebildiğim kadarıyla en son girenlerden biriyim 7 şubatta ve o tarihten sonra yerinde sınav için mesaj bekliyorum millet mülakata girip çıkmış bile

Sınav kötü o yüzden gelmiyor diyenler olabilir %99.9, 1 yanlışım ya vardır ya yoktur beklediğimden 2-3 gömlek kolay sormuşlardı epey şaşırmıştım hatta.

Kota falan mı doldu acaba nedir sebebi veya bir sonraki alıma mı kaldık

Umutsuz olmayın sınavınız bu kadar iyi geçtiyse muhtemelen yerinde sınav için davet alırsınız biraz uzun sürebilir ama

• Like
Tepkiler: Mrnobody
Ben mantığı anlamadım forumda görebildiğim kadarıyla en son girenlerden biriyim 7 şubatta ve o tarihten sonra yerinde sınav için mesaj bekliyorum millet mülakata girip çıkmış bile

Sınav kötü o yüzden gelmiyor diyenler olabilir %99.9, 1 yanlışım ya vardır ya yoktur beklediğimden 2-3 gömlek kolay sormuşlardı epey şaşırmıştım hatta.

Kota falan mı doldu acaba nedir sebebi veya bir sonraki alıma mı kaldık
benım de sınavımın cok ıyı gecesıne ragmen bende alamadım yerinde sınav mesajı 24 ocakta girdim üstelik

benim de sınavım kötü geçmişti hatta genel yetenekte süre yetmediği için de 5 6 soru geri de kaldı yapamadım sistem kapandığı için.. bende davet edilmedim.. fakat sınavı iyi geçenler de davet edilmemiş.. anlam veremiyorum..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.