TGS Online Sınav Sonrası Yerinde Sınav Daveti Alamayanlar

• Konbuyu başlatan Cassian.Andor
  • Başlangıç tarihi
Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Ben mantığı anlamadım forumda görebildiğim kadarıyla en son girenlerden biriyim 7 şubatta ve o tarihten sonra yerinde sınav için mesaj bekliyorum millet mülakata girip çıkmış bile

Sınav kötü o yüzden gelmiyor diyenler olabilir %99.9, 1 yanlışım ya vardır ya yoktur beklediğimden 2-3 gömlek kolay sormuşlardı epey şaşırmıştım hatta.

Kota falan mı doldu acaba nedir sebebi veya bir sonraki alıma mı kaldık

L

lale

HavaPersonel.Com
Umutsuz olmayın sınavınız bu kadar iyi geçtiyse muhtemelen yerinde sınav için davet alırsınız biraz uzun sürebilir ama

N

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
Ben mantığı anlamadım forumda görebildiğim kadarıyla en son girenlerden biriyim 7 şubatta ve o tarihten sonra yerinde sınav için mesaj bekliyorum millet mülakata girip çıkmış bile

Sınav kötü o yüzden gelmiyor diyenler olabilir %99.9, 1 yanlışım ya vardır ya yoktur beklediğimden 2-3 gömlek kolay sormuşlardı epey şaşırmıştım hatta.

Kota falan mı doldu acaba nedir sebebi veya bir sonraki alıma mı kaldık
benım de sınavımın cok ıyı gecesıne ragmen bende alamadım yerinde sınav mesajı 24 ocakta girdim üstelik

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
benim de sınavım kötü geçmişti hatta genel yetenekte süre yetmediği için de 5 6 soru geri de kaldı yapamadım sistem kapandığı için.. bende davet edilmedim.. fakat sınavı iyi geçenler de davet edilmemiş.. anlam veremiyorum..

R

Rawness

HavaPersonel.Com
Uzun süre olumlu yada olumsuz haber almamak tk için genelde iyidir olumluya döner

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
evet bende 26 ocakta girmiştim sınava bende alamadım henüz. 1 ay oldu neredeyse...
Bana 5 dkika önce mesaj geldi yerinde sınav için 27 Şubat salı günü

Belki bekleyenlerede gelmiştir

N

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
Bana 5 dkika önce mesaj geldi yerinde sınav için 27 Şubat salı günü

Belki bekleyenlerede gelmiştir
demek ki hala msj atmaya devam ediyorlar bekleyelim. bizede gelir belki siz hangi istasyon için başvurmuştunuz?

Konuyu okuyanlar;