Pozisyon veya İlan Adı
Ajet Saw Base Kabin memuru gy-ing sınav daveti
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

andromeda

Premium
Üye
11 Ocak 2026
25
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba,

Bugün ajet daveti geldi.Ben daha önce take off cadet,ajet ve thy genel yetenekten olumsuz aldım.

Süreyi asla yetiştiremiyorum,bu forumdaki örnek soruları cözdüm 32/21 -22 yapıyorum ama yine desınavdaki sorular daha oyalayıcı ve zor gelmişti,özellikle ajet ankara base icin olanda.(elendim)

Tavsiyesi olan var mı yada bu yeni online gy sınavına giren varsa paylaşabilir mi sorular nasıldı,zor muydu vs

Şimdiden teşekkürler hepinize.

Arkadaşlar merhaba,

Bugün ajet daveti geldi.Ben daha önce take off cadet,ajet ve thy genel yetenekten olumsuz aldım.

Süreyi asla yetiştiremiyorum,bu forumdaki örnek soruları cözdüm 32/21 -22 yapıyorum ama yine desınavdaki sorular daha oyalayıcı ve zor gelmişti,özellikle ajet ankara base icin olanda.(elendim)

Tavsiyesi olan var mı yada bu yeni online gy sınavına giren varsa paylaşabilir mi sorular nasıldı,zor muydu vs

Arkadaşlar merhaba,

Forumdaki örnek soruları bulamıyorum. Nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba,

merhaba, ben genel yetenek sorularında max 2 yanlış yapıyorum ve hatta sürem artıyo bile. size şunu söylemek isterim örüntü ve matematik soruları çok zaman götürüyo bu sebeple yetiştiremiyosunuz yüksek ihtimalle. bu soruları en sona bırakın. bence sıralama şu şekilde olmalı türkçe soruları > matematik soruları > örüntü soruları. bir de böyle deneyin bakalım süre konusu çözülecek mi. bir de genelde matematikte yüzde sorusu kesir sorusu ve kar zarar sorusu çıkıyo bunlara internetten çalışmanızı öneririm.

merhaba, ben genel yetenek sorularında max 2 yanlış yapıyorum ve hatta sürem artıyo bile. size şunu söylemek isterim örüntü ve matematik soruları çok zaman götürüyo bu sebeple yetiştiremiyosunuz yüksek ihtimalle. bu soruları en sona bırakın. bence sıralama şu şekilde olmalı türkçe soruları > matematik soruları > örüntü soruları. bir de böyle deneyin bakalım süre konusu çözülecek mi. bir de genelde matematikte yüzde sorusu kesir sorusu ve kar zarar sorusu çıkıyo bunlara internetten çalışmanızı öneririm.
Çok çok teşekkür ederim böyle yapıcam,kendimden süphe etmeye baslamıstım.32 soruda geçer dogru sayısı nedir peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.