Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

csykra

Üye
10 Mar 2026
2
1
0
Meslek
Kabin
merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar.

20 ocak gibi 9. aşamayı bitirip online mülakat aşamasına geldim fakat hâlâ olumlu ya da olumsuz bir dönüş almadım. en son assesment'tan sonra yakın zamanda dönüş sağlanacaktır şeklinde mail aldım fakat online mülakat için bir dönüş sağlanmadı. benzer durumu yaşayan var mıdır acaba? ilanın da yakın zamanda tekrardan linkedin üzerinden güncellendiğini gördüm. aşamalarda ilerleyen adaylar yerine yeni adaylar mı aranıyor acaba?

bilgi için şimdiden çok teşekkür ederim, herkes için en iyisi dileklerimle!

Sadece bekleyin. Ben de sizin gibiydim taa ocaktan beri beklemedeydim ve cumartesi mail geldi. Dün sabah da online görüşme oldu. Mülakata da davet aldım ama kararsızım tabi kilo aldığım ve birkaç günde de veremeyeceğim için.

• Like
Tepkiler: blight
Sadece bekleyin. Ben de sizin gibiydim taa ocaktan beri beklemedeydim ve cumartesi mail geldi. Dün sabah da online görüşme oldu. Mülakata da davet aldım ama kararsızım tabi kilo aldığım ve birkaç günde de veremeyeceğim için.
öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. gerçekten bekleme süresi uzun olunca endişelenmeye başlamıştım, bu yüzden benzer durumu yaşayan birileri var mı diye sormak istedim.

umuyorum ki sizin süreciniz de sizin için en güzel ve en rahat olacağınız şekilde gerçekleşir.

• Like
Tepkiler: tekirkedi21

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.