THY Online Ingilizce Mülakat Olumsuz Cevabı

• Konbuyu başlatan janetroch
  • Başlangıç tarihi
J

janetroch

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, ben sürecimi buradan takip ettiğim için ilgilenen arkadaşlara da bilgilendirme olsun diye yazmak istedim. Online ingilizce mülakattayken sınavımın yüklenmesi ile ilgili sıkıntı da yaşamıştım fakat vireup ile sıkıntı giderilmişti. Buna rağmen bugün sürecimin olumsuz yanıtlandığına dair bir mail aldım. Sınava 8 Ağustosda girmiştim, 9 Ağustosta ise sıkıntı yaşadığım sorunun tekrarı yapılmıştı. Umarım yardımcı olur

B

bektaş

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, ben sürecimi buradan takip ettiğim için ilgilenen arkadaşlara da bilgilendirme olsun diye yazmak istedim. Online ingilizce mülakattayken sınavımın yüklenmesi ile ilgili sıkıntı da yaşamıştım fakat vireup ile sıkıntı giderilmişti. Buna rağmen bugün sürecimin olumsuz yanıtlandığına dair bir mail aldım. Sınava 8 Ağustosda girmiştim, 9 Ağustosta ise sıkıntı yaşadığım sorunun tekrarı yapılmıştı. Umarım yardımcı olur
Bana da kopya çektiğime dair bir mail geldi. Neye uğradığımi şaşırdım.
Nereye itiraz edebilirim.

T

Thedemet

HavaPersonel.Com
Bende sorun yaşadım vire up da fakat bana yarın yeniden mülakat diye msj geldi inşallah bu sefer gireceğim mülakata. Başka aynı msjı alan var mı

J

janetroch

HavaPersonel.Com
Pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum bir tanıdığımın başına da gelmişti, çoğu davranışı kopya sayıyorlar

mervec

mervec

HavaPersonel.Com
ne yazıyordu ki mailde tam olarak ... bugün kabin istihdam'dan olumsuz maili alan birkaç kişi daha var ... genelde neden olumsuz olduğu belirtilmez diye biliyorum ..

R

rosemarrian

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, 17 temmuzda girmis oldugum video mülakat sonucum sadece olumsuz olacak şekilde gelmiş. Bu süreçte deneyimini paylaşan herkese teşekkür ediyorum, yolunuz açık olsun.

C

cherrypie35

HavaPersonel.Com
Online video mülakatta verilen bütün sorulara tutarlı cevap verdiğim halde bugün olumsuz sonuç maili aldım. Çok şaşırdım.Neye göre değerlendirdikleri hakkında bir hiç bir fikrim yok.

T

tayfungu

HavaPersonel.Com
Bana da tekrar girmem için mail atılmış. Bu kadar süre boş yere stres yapmak zorunda kaldığıma mı üzüleyim yoksa tekrar şans verdiklerine mi sevineyim bilemiyorum. Ve kaç gün sonra değerlendirilip geri cevap verecekler acaba? Zaten yorulduk. Neyse pes etmeden devam şimdilik. Herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.

C

cherrypie35

HavaPersonel.Com
Bana da tekrar girmem için mail atılmış. Bu kadar süre boş yere stres yapmak zorunda kaldığıma mı üzüleyim yoksa tekrar şans verdiklerine mi sevineyim bilemiyorum. Ve kaç gün sonra değerlendirilip geri cevap verecekler acaba? Zaten yorulduk. Neyse pes etmeden devam şimdilik. Herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
Tekrar girme şansı tanıdıklarını bilmiyordum.

C

cherrypie35

HavaPersonel.Com
Sorun yaşanmış cevaplar kaydedilmemiş. Bu yüzden tekrar girmeye izin var. Bende bilmiyordum bu msj alana kadar. Başka bir arkadaş ta yazmış tekrar gireceğini.
Başarılar dilerim

mervec

mervec

HavaPersonel.Com
Sürecin başından beri forumu takip ediyorum, online mülakatta elbette heyecanlanarak başlarda biraz kekeledim ama sonra toparladım ve mülakatı benimki ile benzer geçen birçok arkadaşa olumlu mail gitmiş. Bana bugün olumsuz mail geldi , gerçekten neye göre değerlendirdiklerini anlamış değilim ben de . Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim. 🤞 🍀 🌸 😇

S

sefakılıc

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bana bugün ilk telefondan değerlendirme sürecinizle ilgili e posta bilgilendirmesi yapılmıştır şeklinde mesaj geldi.Ama mailimde sorun olduğu için mail gelmedi.Sunu merak ediyorum olumlu olan veya olumsuz tüm arkadaşlara mi cep telefonuna bu şekilde mesaj geldi acaba

oguzeuns

oguzeuns

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bana bugün ilk telefondan değerlendirme sürecinizle ilgili e posta bilgilendirmesi yapılmıştır şeklinde mesaj geldi.Ama mailimde sorun olduğu için mail gelmedi.Sunu merak ediyorum olumlu olan veya olumsuz tüm arkadaşlara mi cep telefonuna bu şekilde mesaj geldi acaba
Bana bugün olumlu e postası geldi 5 dakika sonra da SMS geldi fakat SMS içeriği sizinkinden farklı;
Sayın adayımız, başvurduğunuz ilan kapsamında belgelerinizi yüklemeniz gerekmektedir. Detaylar için e-posta adresinizi kontrol ediniz. B016

B

bektaş

HavaPersonel.Com
Pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum bir tanıdığımın başına da gelmişti, çoğu davranışı kopya sayıyorlar
Tamam da kamera karşında sorulari okuyup cevap verdim başka ne yapmış olabilirim 😭

B

bektaş

HavaPersonel.Com
ne yazıyordu ki mailde tam olarak ... bugün kabin istihdam'dan olumsuz maili alan birkaç kişi daha var ... genelde neden olumsuz olduğu belirtilmez diye biliyorum mülakata girmeden önce anlaşma gibi bir şey ok

ne yazıyordu ki mailde tam olarak ... bugün kabin istihdam'dan olumsuz maili alan birkaç kişi daha var ... genelde neden olumsuz olduğu belirtilmez diye biliyorum ..
mülakata girmeden önce anlaşma gibi bir şey okudum onaylıyorum diyoruz ya o anlaşma da kopya vs gibi durumlarda mülakat olumsuz sonuçlanacaktır maddesi var. O maddeye göre olumsuz yazmışlar mailde.

B

bektaş

HavaPersonel.Com
Online video mülakatta verilen bütün sorulara tutarlı cevap verdiğim halde bugün olumsuz sonuç maili aldım. Çok şaşırdım.Neye göre değerlendirdikleri hakkında bir hiç bir fikrim yok.
Ya ben ne yapayım 😭 kafamı nerelere vurayım çok üzgünüm, kopya yüzünden olumsuz yazmışlar. Halbuki telefonun bile yanımda değildi evde kimse yoktu

T

tolgacbnn

HavaPersonel.Com
ben henüz cevap almadım 18 temmuzda girmiştim

Konuyu okuyanlar;