Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu

vivi

Üye
30 Eki 2025
15
7
0
Meslek
Kokpit
sinava girenler olmus hatta mulakat tarihi secenler bile bana bi geri donus saglanmadi her gun kontrol ediyorum sadece bugun incelendii yaziyor basvurum umudu kesiyoruz yavastan

sinava girenler olmus hatta mulakat tarihi secenler bile bana bi geri donus saglanmadi her gun kontrol ediyorum sadece bugun incelendii yaziyor basvurum umudu kesiyoruz yavastan
Bana da herhangi bir mail mesaj gelmedi bir umudum da kalmadı açıkcası o yazan sen ilanı bugün açıp tekrar okuduğun için yazıyor başvurun iletildi diyor benimki mesela yarın tekrar ilana göz at yine bugün incelendi yazacak kariyer.nette.

Ama bazı ilanlarda 2gün önce incelendi diye De yazabiliyor farkettiyseniz Yani o biz baktığımız İçin değil bence.incelendi yazısı filtreden geçmiş demek oluyor ama özgeçmiş görüntülenmiş olmuyor tabi o başka.filtreden geçip havuzda toplanıyor Yani o yüzden incelendi yazıyor diye biliyorum ben

Ama bazı ilanlarda 2gün önce incelendi diye De yazabiliyor farkettiyseniz Yani o biz baktığımız İçin değil bence.incelendi yazısı filtreden geçmiş demek oluyor ama özgeçmiş görüntülenmiş olmuyor tabi o başka.filtreden geçip havuzda toplanıyor Yani o yüzden incelendi yazıyor diye biliyorum ben
bende de bi ara iki gun once incelendi yaziyordu bayadir bugun incelendi diyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.