Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

fayee

Üye
22 Şub 2025
4
1
0
merhabalar thy bana mülakat öncesi online encanter pit testi göndermiş ancak mail spama düştüğü için göremedim. şimdi görebildim maalesef ve süresi dolduğu için giriş yapamıyorum. yarın yüzyüze mülakatım var ancak envantere katılamamış olmam bi problem olur mu? bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar thy bana mülakat öncesi online encanter pit testi göndermiş ancak mail spama düştüğü için göremedim. şimdi görebildim maalesef ve süresi dolduğu için giriş yapamıyorum. yarın yüzyüze mülakatım var ancak envantere katılamamış olmam bi problem olur mu? bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Daha önce bu durumu yaşayanlar sorun olmadığını, mülakatınızın yapılacağı yere gittiğinizde ve bu durumu yetkililere belirttiğinizde yardımcı olduklarını aktarmışlardı.

Yani büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız.

Mülakat açısından bir sorun olmuyor ben de yapmamıştım ama olumsuz bir şey yine de içini ferah tut sıkıntı olmaz mülakatcı soruyor zaten

Merhaba bana 7 Eylül e kadar sgk Tescil dökümünü sisteme yükleyin Eylül ayı içerisinde bilgilendirme yapılacaktır diye mail geldi.evragi yükledim fakat herhangi bir mail henüz almadım bu durumda olan varmı arkadaşlar

merhaba aynı sorunu yaşıyorum, süreciniz nasıl ilerledi? umarım bir sorun olmamıştır 😔

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.