Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

Sganador

Üye
28 Eyl 2025
30
6
5
Meslek
Kabin
Herkese günaydınlar,
Ben geçtiğimiz günlerde yüz yüze mülakata çağrıldım. Online envanter 1. Adım olarak ilerlenilcekmiş gibi mailde yazılmıştı.
Fakat o gün mail gelmedi, birkaç gün geçti hâlâ gelmedi,
Online envanter ile ilgili hangi noktada bu adımı tamamlamıştınız. Deneyimli arkadaşların değerli cevaplarını bekliyorum.
Online envanteri hangi noktada oldunuz ve mail üzerinden link gönderildiğini düşünüyorum.
Yanıtlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Herkese günaydınlar,
Ben geçtiğimiz günlerde yüz yüze mülakata çağrıldım. Online envanter 1. Adım olarak ilerlenilcekmiş gibi mailde yazılmıştı.
Fakat o gün mail gelmedi, birkaç gün geçti hâlâ gelmedi,
Online envanter ile ilgili hangi noktada bu adımı tamamlamıştınız. Deneyimli arkadaşların değerli cevaplarını bekliyorum.
Online envanteri hangi noktada oldunuz ve mail üzerinden link gönderildiğini düşünüyorum.
Yanıtlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Online Envanter o kadar da önemli bir adım değil. Yapamayan adaylar kurul mülakatına gittiğinde yardımcı olunuyor. Yine de spam klasörünüzü vs. kontrol edin. Ancak dediğim gibi olmazsa olmaz bir şey değil.

merhaba ilana ne zaman başvurmuştunuz ve kurul tarihiniz ne zaman acaba bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba bana da mail gelmedi bu online envanter nedir anlayamadım mülakata gittim geldim envanter maili hiçbi şekilde yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.