Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben transkript vs belgeleri yükledim. İki hafta olacak. Envanter gönderdikten sonra bi hafta sonrasında mı çağırılacağım? Süre nasıl? Biri bir buçuk ay sonra demiş. Benim gibi bekleyen var mı acaba?
Transkriptini yükledikten sonra düzeltmek için gönderilen bir mail miydi? Eğer sadece yüklediysen daha erken, en erken bir hafta sonrasında haber geliyor telaşlanma
Transkriptini yükledikten sonra düzeltmek için gönderilen bir mail miydi? Eğer sadece yüklediysen daha erken, en erken bir hafta sonrasında haber geliyor telaşlanma
Transkriptimde mezun yazmıyormuş yeniden mezun belgesi de yüklememi istediler onu da yükledim bekliyorum ama ya davet gelmezse diye korkuyorumUmarım öyle olurrr
Transkriptimde mezun yazmıyormuş yeniden mezun belgesi de yüklememi istediler onu da yükledim bekliyorum ama ya davet gelmezse diye korkuyorumUmarım öyle olurrr
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.