Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

mochi777

Üye
2 Eki 2025
11
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba ben online envanteri son güne bıraktım ve dolduramadan sistem kapandı şu an yapamıyorum, böyle bir durumla karşılaşan oldu ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor şu an sizce? Bütün sürecim yandı mı acaba? Bir bilgisi olan var mı? :(
Yarın mülakatım vardı bir de :(

Merhaba ben online envanteri son güne bıraktım ve dolduramadan sistem kapandı şu an yapamıyorum, böyle bir durumla karşılaşan oldu ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor şu an sizce? Bütün sürecim yandı mı acaba? Bir bilgisi olan var mı? :(
Merhaba bence süreciniz yanmaz çünkü biz mülakata gittiğimizde bir tane aday son gün yolda gelirken açmış geldiğinde bitirememişti.
Bu kadar uzun olduğunu düşünmemiştim dedi oradaki görevli hanımefendi siz oturun yapmaya devam edin dedi yani çok önemli bir şey gibi gelmedi bana açıkçası neden son ana bıraktınız vs bir şey demediler bizimle aynı süreçlere o adayda girdi.

Merhaba bence süreciniz yanmaz çünkü biz mülakata gittiğimizde bir tane aday son gün yolda gelirken açmış geldiğinde bitirememişti.
Bu kadar uzun olduğunu düşünmemiştim dedi oradaki görevli hanımefendi siz oturun yapmaya devam edin dedi yani çok önemli bir şey gibi gelmedi bana açıkçası neden son ana bıraktınız vs bir şey demediler bizimle aynı süreçlere o adayda girdi.
öncelikle çok teşekkür ederim cevap için, benim sistem sürem tamamen kapandı ama oradaki adayın belki de bitirmesine izin verip sonra almışlardır. :(
kabin istihdama mail attım ama görmezler bence yarına kadar keşke bir numara falan olsa arayabileceğimiz. :((
cidden nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyorum inanılmaz bir şey o kadar üzgünüm ki :/

• Sad
Tepkiler: gizemsky
Mülakata girdiğiniz zaman oradaki yetkiliye söylüyorsunuz not alıyor, o gün girmek koşuluyla tekrar sizlere mail geliyor.

Merhaba ben de süreyi kaçırmıştım gittiğimde oradaki çalışanlara söyledim ve sorun olmayacağını ihtiyaç olursa testi tekrar göndereceklerini söylediler. Fakat herhangi bir sorun olmadı, tekrar da göndermediler endişe etmeyin 🙏

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba ben de süreyi kaçırmıştım gittiğimde oradaki çalışanlara söyledim ve sorun olmayacağını ihtiyaç olursa testi tekrar göndereceklerini söylediler. Fakat herhangi bir sorun olmadı, tekrar da göndermediler endişe etmeyin 🙏
benim online envanter uygulmasi spama dustugu icin gormedim ve giremedim ama kurul ve ingilizce mulakatlarina girdim mail atmistim mulakattan once simdi donduler tekrar gonderim yapamiyoruz surecinizde basarilar dileriz yazmislar elendim mi simdi acaba

benim online envanter uygulmasi spama dustugu icin gormedim ve giremedim ama kurul ve ingilizce mulakatlarina girdim mail atmistim mulakattan once simdi donduler tekrar gonderim yapamiyoruz surecinizde basarilar dileriz yazmislar elendim mi simdi acaba

bu sebeple eleyeceklerini düşünmüyorum ben de envanter yapmamıştım ve birkaç arkadaş daha süreyi kaçırmıştı fakat sorun olmadı merak etmeyin ☺️

Merhaba kurul sonucunuz geldi mi online envanteri yapmadığınız halde, endişeliyim olumsuz etkiler diye sınava ben de giremedim

Merhaba sonuç aldınız mı, envantere bende giremedim olumsuz olur diye endişeliyim kurul sonucu için

Arkadaşlar online envantere giremedim, benim gibi sınava giremeyip de kuruldan olumlu yanıt alan oldu mu, sürecimi etkilemesinden korkuyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.