Pozisyon veya İlan Adı
Thy Tecrübesiz kadın kabin memuru

dep

Üye
26 Tem 2025
21
4
0
Meslek
Kabin
Ön sağlık muayenesine giden arkadaşlar nasıl giyindiniz ? Topuklu ayakkabı giymek gerekli mi? Ve nasıl bir muayene oluyor biraz bahsedebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim 😇

Ön sağlık muayenesine giden arkadaşlar nasıl giyindiniz ? Topuklu ayakkabı giymek gerekli mi? Ve nasıl bir muayene oluyor biraz bahsedebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim 😇

ben resmi giyinip çok da uzun olmayan bir topukluyla gittim. rahat kıyafetlerle (kot vs) gelenler de vardı takımla gelenler de. tamamen size kalmış, çok gerekli değil anladığım kadarıyla. Muayenede ilk önce tansiyonunuzu ölçüyorlar sonra doktorlara yönlendiriliyorsunuz. Doktor kulağınıza bakıyor, renk körlüğü testi yapıyor ve e nabızını inceliyor. Sonrasında da ik ile ön sağlık sonucunuzu öğreniyorsunuz ☺️

• Like
Tepkiler: rumsrn ve gunes
ben resmi giyinip çok da uzun olmayan bir topukluyla gittim. rahat kıyafetlerle (kot vs) gelenler de vardı takımla gelenler de. tamamen size kalmış, çok gerekli değil anladığım kadarıyla. Muayenede ilk önce tansiyonunuzu ölçüyorlar sonra doktorlara yönlendiriliyorsunuz. Doktor kulağınıza bakıyor, renk körlüğü testi yapıyor ve e nabızını inceliyor. Sonrasında da ik ile ön sağlık sonucunuzu öğreniyorsunuz ☺️
Ayy çok çok teşekkür ederim 😇😇😇😇

• Love
Tepkiler: heda
Bir de ön muayeneye giden arkadaşlara sormak istiyorum bina nerede? Mülakata girdiğimiz binayla aynı mı yoksa farklı bir yerde mi ?🙏🙏

Merhaba herkese, benim de bir sorum olacak, ön sağlık değerlendirmesinde tekrar boy kilo ölçümü yapılıyor mu? Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Merhaba herkese, benim de bir sorum olacak, ön sağlık değerlendirmesinde tekrar boy kilo ölçümü yapılıyor mu? Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Merhaba, hayır boy kilo ölçümü tekrar yapılmadı ☺️ hepinize başarılar arkadaşlar umarım en iyi sonuçları alırsınız sağlık aşamasından da💗

Merhaba arkadaşlar. Ön sağlık değerlendirmesi için çevikten randevu oluşturduğumu düşünüyorum. Ama bu randevu ile ilgili bir bilgilendirme maili ya da sms gelmedi. Tekrar çevike girip baktığımda da bir şey göremiyorum. Ben mi randevu oluşturamadım herkeste de süreç böyle miydi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.