Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhabalar. Ön sağlık muayenesi için çevikten tarih ve saat seçtim. Onaylandı dedi. Mailinize detaylı bilgi iletilmiştir dedi ama mail gelmedi. Gelmediğini belirttim. Adayların işlemleri bitince gelecektir sabırla bekleyin diye cevap verdi. Bu süreç böyle mi ilerliyor? Yoksa bana bir şekilde mail gelmedi mi? Ne yapmalıyım?

tarih ve saat seçince mail, sms gelmiyor. SS aldıysanız onu gösterebilirsiniz ya da gelen ön sağlık değerlendirmesi mailini gösterip yerleşkeye girebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım :)

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum süreciniz nasıl işledi acaba bilgi verebilir misiniz? Tarih seçtim ancak bilgi tekrar bilgi maili almadim. Girişte sorun çıkıyor mu

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum süreciniz nasıl işledi acaba bilgi verebilir misiniz? Tarih seçtim ancak bilgi tekrar bilgi maili almadim. Girişte sorun çıkıyor mu
Merhaba. Tarih seçimiyle ilgili herhangi bir mail gelmiyor. Oraya gittiğinizde kimlik ve kabinistihdamdan gelen davet mailiyle giriş yapabiliyorsunuz. Herhangi bir sorun yaşamadım ☺️

• Like
Tepkiler: Byz1 ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.