Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

cokonattt

Üye
22 Eyl 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
merhaba, kadın arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. bugün regl oldum ve yarın ön muayeneye gideceğim ama idrar tahlili kafama takıldı. başka bir tarihe erteleme şansımız var mı? doktora söylersek anlayışla karşılar mı? regl dönemi tahlil değerleri farklı çıkıyormuş. kan bulaşma olasılığı da var. endişeliyim biraz, ne yapmalıyım? teşekkürler.

merhaba, kadın arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. bugün regl oldum ve yarın ön muayeneye gideceğim ama idrar tahlili kafama takıldı. başka bir tarihe erteleme şansımız var mı? doktora söylersek anlayışla karşılar mı? regl dönemi tahlil değerleri farklı çıkıyormuş. kan bulaşma olasılığı da var. endişeliyim biraz, ne yapmalıyım? teşekkürler.
merhaba, ön muayenede tahlil yapılmıyor. ama sağlık raporundan bahsediyorsanız bilemiyorum:(

Ön muayenede tahlil olmuyor. Denge testi, renk körlüğü testi vs ve e nabıza bakılıyor sadece :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.