Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru Hizmet Sektörü Deneyimli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Alynbyrktr

Üye
9 Ara 2025
9
0
0
Meslek
Kokpit
24 kasımda ön sağlık değerlendirmesine girip istenen ek belgeleri 25 kasımda teslim ettim. Ek tetkik vs istenmedi sadece geçmiş dönem nöroloji ve psikiyatrı ziyaretlerime ait epikriz istendi. En son ziyaretim zaten 3.5 yıl öncesine ait ve epikrizlerde hiçbir şey yazmıyor ilaç kullanımı da yok. Fakat 9 Aralık tarihinde olumsuz olduğuna dair mail geldi. Bu durumu yaşayan var mı sizce neden olabilir. En azından direkt elemek yerine ek tetkik istenebilir ya da kurula bırakılabilirdi.

24 kasımda ön sağlık değerlendirmesine girip istenen ek belgeleri 25 kasımda teslim ettim. Ek tetkik vs istenmedi sadece geçmiş dönem nöroloji ve psikiyatrı ziyaretlerime ait epikriz istendi. En son ziyaretim zaten 3.5 yıl öncesine ait ve epikrizlerde hiçbir şey yazmıyor ilaç kullanımı da yok. Fakat 9 Aralık tarihinde olumsuz olduğuna dair mail geldi. Bu durumu yaşayan var mı sizce neden olabilir. En azından direkt elemek yerine ek tetkik istenebilir ya da kurula bırakılabilirdi.
Tam olarak hangi tanıdan elendiğinizi öğrenmek isterseniz ilgili maillere yazdığınızda bilgilendirme sağlıyorlar. Bunun dışında geçmiş olsun, umarım daha iyi fırsatlar karşınıza çıkar.

Tam olarak hangi tanıdan elendiğinizi öğrenmek isterseniz ilgili maillere yazdığınızda bilgilendirme sağlıyorlar. Bunun dışında geçmiş olsun, umarım daha iyi fırsatlar karşınıza çıkar.
Umarım inşallah. Peki karar değişme gibi bir durum söz konusu olur mu

Maalesef, çok çok küçük ihtimal.
evet kucuk bir ihtimal ama imkansiz degil, eski mesajlardan birini bulup ulasmistim, kirmizi recete ilac yuzunden elenmis. 1 sene sonda mail gelmis saglik sartlarimiz son 3 yil olarak guncellendi tekrar basvurabilirsiniz diye. tekrar ayni surec + ek tetkik vs ve sonuc olumlu🥳

evet kucuk bir ihtimal ama imkansiz degil, eski mesajlardan birini bulup ulasmistim, kirmizi recete ilac yuzunden elenmis. 1 sene sonda mail gelmis saglik sartlarimiz son 3 yil olarak guncellendi tekrar basvurabilirsiniz diye. tekrar ayni surec + ek tetkik vs ve sonuc olumlu🥳
İnşallah yaa tekrar umut oldunuz bana çok teşekkür ederim. Psikiyatri ziyaretim üzerinden zaten 3 yıldan fazla zaman geçti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.