Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

yago1

Üye
19 Kas 2025
15
2
0
Meslek
Kabin
Merhabalar mülakat sürecini tamamladım maili bekliyorum bu süre zarfında da olumlu olursa diye bir sonraki aşamaya hazırlanıyorum. Sağlık koşullarında belirtilen durumlarla ilgili baktığımda sıkıntım yok ama geçmiş dönemlerde kronik olmayan bazı durumlar var. Bilekte yağ bezesi oluşumu gibi ama şu an geçmiş bulunmakta. Soracağım soru şu ön sağlık değerlendirmesinde konulmuş tanı ile ilgili bir soru yöneltiyorlar mı sürecin bu kısmına dahil olmuş arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Ben bugün ön sağlık değerlendirmesine katıldım. E nabızımda seboreik dermatit tanısı vardı. Bana hiç soru sormadı değerlendirme formuyla e nabızıma baktı sonra muayene etti doktor. Çıkarken ben kendim belirttim böyle bir teşhis vardı kronik egzama değil ama diye belirttim. Sorun olmaz demişti doktor

Ben bugün ön sağlık değerlendirmesine katıldım. E nabızımda seboreik dermatit tanısı vardı. Bana hiç soru sormadı değerlendirme formuyla e nabızıma baktı sonra muayene etti doktor. Çıkarken ben kendim belirttim böyle bir teşhis vardı kronik egzama değil ama diye belirttim. Sorun olmaz demişti doktor
Anladım teşekkürler bir de e-nabız gizli tanı diye bir durum varmış bunu nasıl açabiliyoruz bilginiz var mı acaba?

Gitmeden önce e nabızını kontrol etmelisin. Benim gizli tanı olan bir durumum yoktu ama e nabızdan gizlilik ayarlarına girip" tüm hekimler görebilir"olarak işretlemiştim

Gitmeden önce e nabızını kontrol etmelisin. Benim gizli tanı olan bir durumum yoktu ama e nabızdan gizlilik ayarlarına girip" tüm hekimler görebilir"olarak işretlemiştim
Anladım cevaplarınız için teşekkürler son bir sorum olacaktı ne tür muayeneler yapıyorlar tam olarak göze falan mı bakıyorlar?

merhaba, nasıl bir muayene yapılıyor bahseder misiniz?

Anladım cevaplarınız için teşekkürler son bir sorum olacaktı ne tür muayeneler yapıyorlar tam olarak göze falan mı bakıyorlar?
Kitaptan renk körlüğü testi yaptı ilk önce, sonra düz çizgi üzerinde yürüme testi yaptı. Sonrasında genel muayane steteskopla kalbimi göğsünü dinledi. Işıkla gözlerime baktı, parmak uçlarını başımı hareket etmeden gözlerimle takip etmemi istedi. Sedyede eğik oturup omurga çizgime baktı. Karnımı açıp baskı uyguladı kasıklara doğru ameliyat vs geçiriğ geçirmediğimi sordu. Kollarımı iki yana açıp işaret parmaklarımı birleştirmemi istedi ve bir de işaret parmağını yerleri değiştirerek sürekli gözümle takip edip kendi parmağımla dokunmamı istedi refleks testi gibi birşeydi galiba bunlar

• Like
Tepkiler: yago1 ve gunes
Ön sağlığı geçtikten sonra sağlık raporu almanı istiyorlar orada kulak göz (çok detaylı bir şekilde) her yere bakıyorlar

Merhaba bende de seboreik dermatit var saçımda, e nabızımda bir kaç adet tanı mevcut ama şuanda alevlenme durumu hiç yok ve alevlenmeyle ilgili bu zamana kadar pek bir şey yaşamadım, sizin durumunuz neydi özel değilse, cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba bende de seboreik dermatit var saçımda, e nabızımda bir kaç adet tanı mevcut ama şuanda alevlenme durumu hiç yok ve alevlenmeyle ilgili bu zamana kadar pek bir şey yaşamadım, sizin durumunuz neydi özel değilse, cevaplarsanız çok sevinirim
Kronik değilse, atak geçirme uzun süreli ilaç kullanma durumu yoksa sorun olmuyor sanırım. Benimde bi kaç tanı vardı e nabızda en sonki tanı 2024 yılındaydı aile hekimi tanılarıydı hepsi. Konazol şampuan reçete yazmıştı hatta aile hekimi. Doktor ön değerlendirme muayenesinde sormadı ama ben kendim sordum böyle bir teşhis olduğunu atak geçirmediğimi kronik olmadığını söyledim bana sorun olmaz demişti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.