THY Ön Sağlık Değerlendirme Süreci Geribildirim Mesajı

• Konbuyu başlatan kssdda
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Merhabalar, bugün ön sağlık için geribildirim mesajı aldım epostanıza gönderilen mailden tarih seçebilirsiniz yazıyor fakat hiçbir mail almadım. E postayı defalarca kontrol ettim ama yok. Tekrardan mail attım e postanın gelmediğine dair. Aynı durumu yaşayan var mı ?

Aynı şekilde hocam mail falan gelmemiş bana da

Merhabalar, bugün ön sağlık için geribildirim mesajı aldım epostanıza gönderilen mailden tarih seçebilirsiniz yazıyor fakat hiçbir mail almadım. E postayı defalarca kontrol ettim ama yok. Tekrardan mail attım e postanın gelmediğine dair. Aynı durumu yaşayan var mı

Merhabalar, bugün ön sağlık için geribildirim mesajı aldım epostanıza gönderilen mailden tarih seçebilirsiniz yazıyor fakat hiçbir mail almadım. E postayı defalarca kontrol ettim ama yok. Tekrardan mail attım e postanın gelmediğine dair. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Hangi maile cevap yazdınız acaba

Merhaba, ben de aynı şekilde sms aldım ama mail gelmedi, size dönüş yaparlarsa buradan bilgilendirme yapabilir misiniz?

Aynı durum bende de mevcut arkadaşlar bekleyeceğiz mecbur

Bana da sms geldi mail gelmedi. Gün içinde gelecektir diye umuyorum

Mail geldi arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar. Ben haziran 2025te açılan tecrübesiz kabin memuru ilanına başvurdum. Ancak görüyorum ki daha önceki ilanlara başvuran arkadaşların süreçleri hala devam etmekte. Merak ettim online ingilizce sınav, online video mülakat, boy kilo, yüzyüze ve kurul mülakatı ve sağlık muayenesi arasında ne kadar süre oluyor acaba? Ne kadar bir süre zarfı içerisinde sağlık sürecine geldiniz? Süreci deneyimlemiş bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

Bir yıl bir ay önce basvurmustuk :) daha ön sağlık muayenesindeyiz gördüğün gibi maalesef. Süreç yavaş. Ama başta hızlıydı sonradan yavasladı duruma göre değişir..

Bir yıl bir ay önce basvurmustuk :) daha ön sağlık muayenesindeyiz gördüğün gibi maalesef. Süreç yavaş. Ama başta hızlıydı sonradan yavasladı duruma göre değişir..
Teşekkür ederim tanıtınız için. Bol şanslar dilerim hakkınızda hayırlısı olsun🙏

18inde girdim ben

Bu arada ön sağlıktan sonra şehir dışından gelenler olarak geri dönüş bileti alacağız galiba değil mi? Mail mi bekleyeceğiz ön sağlıktan sonra yoksa orda olumlu olumsuz söylüyorlar mı bilgisi olan var mı ?

Mail geliyor
Başvuru süreciniz kapsamında Ön Değerlendirme Muayenesi aşamasını tamamlamış bulunmaktasınız Bu doğrultuda sağlık değerlendirme sürecinin 2. ve 3. Aşamasına geçmiş bulunmaktasınız..

Bundan sonra sağlık belgesi asi kartı vs. isteniyor.

Mail geliyor
Başvuru süreciniz kapsamında Ön Değerlendirme Muayenesi aşamasını tamamlamış bulunmaktasınız Bu doğrultuda sağlık değerlendirme sürecinin 2. ve 3. Aşamasına geçmiş bulunmaktasınız..

Bundan sonra sağlık belgesi asi kartı vs. isteniyor.
Ön muayeneye girdikten kaç gün sonra olumlu maili geldi?

23 ünde boy kiloya girdim hala ön sağlık maili bekliyorum

Konuyu okuyanlar;