Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

Ms23

Üye
16 Ağu 2024
343
164
535
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar, bugün ön sağlık için geribildirim mesajı aldım epostanıza gönderilen mailden tarih seçebilirsiniz yazıyor fakat hiçbir mail almadım. E postayı defalarca kontrol ettim ama yok. Tekrardan mail attım e postanın gelmediğine dair. Aynı durumu yaşayan var mı ?

Merhabalar, bugün ön sağlık için geribildirim mesajı aldım epostanıza gönderilen mailden tarih seçebilirsiniz yazıyor fakat hiçbir mail almadım. E postayı defalarca kontrol ettim ama yok. Tekrardan mail attım e postanın gelmediğine dair. Aynı durumu yaşayan var mı

Merhabalar, bugün ön sağlık için geribildirim mesajı aldım epostanıza gönderilen mailden tarih seçebilirsiniz yazıyor fakat hiçbir mail almadım. E postayı defalarca kontrol ettim ama yok. Tekrardan mail attım e postanın gelmediğine dair. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Hangi maile cevap yazdınız acaba

Merhaba, ben de aynı şekilde sms aldım ama mail gelmedi, size dönüş yaparlarsa buradan bilgilendirme yapabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ben haziran 2025te açılan tecrübesiz kabin memuru ilanına başvurdum. Ancak görüyorum ki daha önceki ilanlara başvuran arkadaşların süreçleri hala devam etmekte. Merak ettim online ingilizce sınav, online video mülakat, boy kilo, yüzyüze ve kurul mülakatı ve sağlık muayenesi arasında ne kadar süre oluyor acaba? Ne kadar bir süre zarfı içerisinde sağlık sürecine geldiniz? Süreci deneyimlemiş bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.