Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

keremke

Üye
10 Ara 2025
59
10
5
Meslek
Kabin
Beyan formunun sonunda yer alan “Listede bulunmayan Diğer Hastalıklar/Tanılar” kısmında geçmişte geçirdiğimiz mantar hastalığını yazmamıza gerek var mıdır? Aynı şekilde Formda bulunan Cilt hastalıkları kısmında Kronik Dermatit/Egzama kısmında ise E-Nabızımda Dermatit var ama kronik değildi 1 yıl önce gerçekleşmişti. Bunlara ne yapmalıyım sizce. Bilen biri var mı acaba?

Beyan formunun sonunda yer alan “Listede bulunmayan Diğer Hastalıklar/Tanılar” kısmında geçmişte geçirdiğimiz mantar hastalığını yazmamıza gerek var mıdır? Aynı şekilde Formda bulunan Cilt hastalıkları kısmında Kronik Dermatit/Egzama kısmında ise E-Nabızımda Dermatit var ama kronik değildi 1 yıl önce gerçekleşmişti. Bunlara ne yapmalıyım sizce. Bilen biri var mı acaba?
kardeşim öncelikle sürecimizin birebir aynı olması beni çok şaşırtıyor :) bende de mantar vardı kedimden bulaşan. Tanı kısmına onu eklemedim. Doktor sordu varmış dedi evet eskiden vardı şu an yok dedim tamam dedi. Dermatit kısmında da aynı şekilde kronik bi durum yoksa bi dönem olup bittiyse belirtmene gerek yok. Ama hala devam ediyorsa belirt.

kardeşim öncelikle sürecimizin birebir aynı olması beni çok şaşırtıyor :) bende de mantar vardı kedimden bulaşan. Tanı kısmına onu eklemedim. Doktor sordu varmış dedi evet eskiden vardı şu an yok dedim tamam dedi. Dermatit kısmında da aynı şekilde kronik bi durum yoksa bi dönem olup bittiyse belirtmene gerek yok. Ama hala devam ediyorsa belirt.
Aradığım cevabı yine sende buldum kardeşim😂, umarım her şey gönlümüzce olur.

Arkadaşlar tahmini olarak ön sağlık muayenesinden başlayıp uçuş raporu alıp, o raporu teslim etme süreci ne kadar sürüyor 1,5 ay gibi bi süre mi mesela

Kardeşim selam tekrar, e nabızda acil girişleri ve röntgenler de dahil bakıldı mı?
Selamlar, tabi tabi ne var ne yoksa bakıyorlar, röntgen ne için çekildi falan gibi sorular soruyorlar, benim bi halısaha maçında kafama fena bi top çarpmıştı onun için çekmiştim, söylediğimde tamam geçmiş olsun demişti. Acil girişlerindeki tanılar da önemli tabi doktor sehven farklı bi tanı girdiyse ek tetkik isteyebilir.

Selamlar, tabi tabi ne var ne yoksa bakıyorlar, röntgen ne için çekildi falan gibi sorular soruyorlar, benim bi halısaha maçında kafama fena bi top çarpmıştı onun için çekmiştim, söylediğimde tamam geçmiş olsun demişti. Acil girişlerindeki tanılar da önemli tabi doktor sehven farklı bi tanı girdiyse ek tetkik isteyebilir.
Sadece mantar ile ilgili tanılar yazılmış ama diğer hastalıklar kısmına yazsam mı bilemedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.