Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar.

Yarın ön değerlendirme muayenem var. Yanımıza sadece mailde ilettikleri beyan formunu doldurup mu gidiyoruz? Başka herhangi bir belge görmedim ama yine de emin olamadım.

Bilgisi olanlar söyleyebilir mi?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

Yarın ön değerlendirme muayenem var. Yanımıza sadece mailde ilettikleri beyan formunu doldurup mu gidiyoruz? Başka herhangi bir belge görmedim ama yine de emin olamadım.

Teşekkürler.
evet sadece beyan formunu doldurup gitmen yeterli olacaktır, yerleşkeye ve binaya girmen için kimliğinin yanında olması gerekiyor ekstra bir şeye gerek yok.

• Like
Tepkiler: gunes ve fzy
Merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler.
Mavi kalemle doldurman gerekiyor siyahla doldurduğum için tekrar yapmak zorunda kaldım.

• Like
Tepkiler: gunes ve fzy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.