Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

eloscugum

Üye
14 Eyl 2025
125
81
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, benim e-nabız geçmişimde genellikle mevsimsel üst solunum yolları için yazılan ilaçlar var(antibiyotik dahil), onun dışında 2 kere sivilce tedavisi görmüştüm reçeteli ilaç var, bir de 2 kere yurtdısına giderken doktorun yanına al diye yazdıgı ilaçlar var. Ben beyan formunu doldururken hepsini yazmalı mıyım? Grip için yazılan antibiyotikleri de dahil etmeli miyim? Acil cevaplarsanız sevinirim🙏

üst yolunum tanılarını yazmıyoruz di mi?
Mevsimsel üst solunum yolu hastalıkları hariç yazıyor, yazmıyoruz ben hepsini bir şekilde sıkıştırıp yazmaya çalışacağım zaten enabızda gözükecek çünkü. Tarih tarih açıklamasını yaparım diye düşündüm

Merhabalar, öncelikle bu kısma kadar geldiğiniz için tebrik ederim.
Ön sağlık ile alakalı kafama takılan birkaç soru var, sanıyorum ki mailde bilgilendirileceğiz fakat e-nabızdaki tüm reçetelerimizi (buna grip olduğumuzda aldıgımız ilaçlar dahil yazmamız mı gerekmekte?
Benim herhangi bir raporum yok, ama bomboş kağıt vermeyeceğimi varsayıyorum.
Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden.☺️

Merhabalar, öncelikle bu kısma kadar geldiğiniz için tebrik ederim.
Ön sağlık ile alakalı kafama takılan birkaç soru var, sanıyorum ki mailde bilgilendirileceğiz fakat e-nabızdaki tüm reçetelerimizi (buna grip olduğumuzda aldıgımız ilaçlar dahil yazmamız mı gerekmekte?
Benim herhangi bir raporum yok, ama bomboş kağıt vermeyeceğimi varsayıyorum.
Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden.☺️
Teşekkür ederim, benim sivilce tedavim dısındaki ilaçlarım grip ilaçlarıydı hep o yuzden yazmadım doktora da belirttim sorun olmayacagını söyledi. Mevsimsel üst solunum yolları ilaçları hariç ilaçlarınızı yazmanız bekleniyor. Raporum vs de yoktu. Baska bir konudan ek tetkik istedi ama insallah olumlu olur 🫠

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.