THY Ön Muayene Sonrası Sonuç E-Postası Kaç Gün Sonra Geliyor?

• Konbuyu başlatan fg51
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhabalar bugün sağlık ön muayeneye katıldım. Muayene ve e-nabız kontrolü sonrası doktor bir rapor yazıyor sizin hakkınızda. Doktor bey kendisi açısından olumlu rapor yazdığını ama sonucu bilemeyeceğini söyledi. Sonuç için sana haber verirler dedi, sanırım mail gelecek. Benden önce girenlerde tecrübe edebilen var mı? Kaç gün sonra sonuç geliyor acaba?

Boy kiloya ne zaman girmiştiniz?

Merhabalar bugün sağlık ön muayeneye katıldım. Muayene ve e-nabız kontrolü sonrası doktor bir rapor yazıyor sizin hakkınızda. Doktor bey kendisi açısından olumlu rapor yazdığını ama sonucu bilemeyeceğini söyledi. Sonuç için sana haber verirler dedi, sanırım mail gelecek. Benden önce girenlerde tecrübe edebilen var mı? Kaç gün sonra sonuç geliyor acaba?
Ben bi hftadır bekliyorum gelmedi

Sizi doktor detaylı muayene ettimi? otur kalk düz çizgide parmak ucu yürüme topuga basıp yürüme cigerleri kalbi dinleme gözü kapatıp bazı hareketler fln vs

Sizi doktor detaylı muayene ettimi? otur kalk düz çizgide parmak ucu yürüme topuga basıp yürüme cigerleri kalbi dinleme gözü kapatıp bazı hareketler fln vs
Evet muayene etti doktor bey. Gözleri ciğerleri kalbi vb. muayene ediyor.

E nabizinizda tani vs yoktu o zaman
Sivilceden ve reflüden dolayı bir kaç kez doktora gitmiştim bununla alakalı sorular sordu doktor bey açıkladım. Ardından vücudumu muayene etti sonra raporunu yazdı gönderdi. Kendisi açısından bir problem olmadığını ama kararı kendisinin vermediğini sadece rapor yazıp gönderdiğini söyledi. Sonuç sana mail olarak gelir dedi.

Konuyu okuyanlar;