Merhaba, e-nabızınızda hangi tanılara sahiptiniz? ek tektikler normalde kuruldan önce istenilirBugün ön muayeneye girdim, doktor hiç ek tetkik istemeden direkt kurula sevk edeceğini söyledi. Ek tetkik normalde kuruldan önce mi isteniyor yoksa bu, sürecin bittiği anlamına mı geliyor
L4 yüzünden kurula kalmış olabilirsiniz ama yine de ek tektik istenilmeden bırakılmış olmasına anlam veremediml4te hafif bası ama doktorla görüştüğümde bunun bir problem olmayacağını söylemişti, ayrıca 2016 yılında billurbin sonucunun yüksek olduğunu söyledi, bir de eski iş yerimde sürekli olarak gastroenterit bölümünden ishal tanısı olduğunu alerjim olup olmadığını sordu anlaşmalı hastane olduğunu ve bunu iş yerinin kendisinin istediğini bütün çalışanların aynı sebeple hastaneye gittiğini söyledim
Kurul son karar aşamasıdır, tüm ek tektikler ve veriler kurulun önünde olur ve durumunuz karara bağlanılır. O aşamada ek tektik veya rapor istenilmez, ben bugüne kadar hiç istenildiğini duymadım. Ya doktorunuzun kafasını bir şey karıştırdı, olumlu sonuç verecekti veremedi. Kurula danışacak ya da yine aynı şekilde olumsuz sonuç vermek için danışacak. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Sonucu buradan bizimle paylaşırsınızkurul ek tetkik istemiyor öyle değil mi? forumda bi yazı okumuştum doktor ben seni eleyemiyorum kurul eleyecek diyor üstü kapalı şekilde
Aynı şeyleri yaşadım, kurula kalanın sağ çıkmayacağını adım gibi biliyordum bir umut bekledim ve sonucum olumsuz oldu ve en kötüsü de olumsuz sonucundan sonra kendim doktora gittim gerçekten böyle bir hastalığım var mı diye ve yokmuşaslında her şeyi tek tek detaylarıyla açıkladım, hepsine de anladım dedi, orada yaptığı muayenede de her şey iyi dedi, kurula gidenler genelde eleniyor öyle değil mi dedim, öyle düşünmeyin tersi olduğu durumlar da oluyor dedi ama sanki durum malum gibi sağlık olsun![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.