THY Ön Muayene Randevusu Alamıyorum

• Konbuyu başlatan fsead45
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabim Memuru
Merhabalar
Ön muayene için tarih seçmeye çalışınca belirttiğiniz takvim için uygun saat bulunamadı gibi bir cevap alıyorum bunu yaşayan başka kimse var mı ve çözümünü biliyor musunuz ?

Seçebilen var mı yardımcı olur musunuz ?

Bende ayni durumu yasiyorum. Randevu maili ilk geldiginde almaya calistim ama kimlik dogrulamasi yapmama rağmen adiniza acilmis takvim yoktur tarafiniza mail gelmesini bekleyiniz uyarisi verdi. Sonrasinda mail attim thy’ye ve gene mail gelicek diye bilgilendirme yaptilar. Dun gene mail geldi tarih secebilirsiniz diye ama gene secemedim ve gene thy’ye mail attim.

Bende ayni durumu yasiyorum. Randevu maili ilk geldiginde almaya calistim ama kimlik dogrulamasi yapmama rağmen adiniza acilmis takvim yoktur tarafiniza mail gelmesini bekleyiniz uyarisi verdi. Sonrasinda mail attim thy’ye ve gene mail gelicek diye bilgilendirme yaptilar. Dun gene mail geldi tarih secebilirsiniz diye ama gene secemedim ve gene thy’ye mail attim.
mail attım önümüzdeki hafta için müsait saat yoktur sonradan tekrar bilgilendirme maili alacaksınız dediler umarım öyle olur yaptıkları büyük saçmalık

Bu konuda mağdur edilmezsiniz arkadaşlar, içiniz rahat olsun. Hepinize başarılar dileriz.

Konuyu okuyanlar;