Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

emirr71

Üye
21 Ağu 2025
3
3
0
Meslek
Kabin
11.11.2025 tarihinde ön değerlendirme sorularını tamamlamam gerektiği hakkında mail aldım. Bu sorular video mülakat şeklinde görüntülü görüşme gibi mi olacak ya da online bir test gibi mi olacak? Bir de dil Türkçe mi olacak İngilizce mi? Şimdiden teşekkür ederim.

11.11.2025 tarihinde ön değerlendirme sorularını tamamlamam gerektiği hakkında mail aldım. Bu sorular video mülakat şeklinde görüntülü görüşme gibi mi olacak ya da online bir test gibi mi olacak? Bir de dil Türkçe mi olacak İngilizce mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Sizinle alakalı; öğrenim bilginiz veya yüzme bilip bilmediğinizle alakalı temel sorular sorulur. Tamamladıktan sonra bu konu başlığı altında sorular hakkında üyelerimizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

• Like
Tepkiler: emirr71

merhaba az önce tamamladım. ben de öyle sanıyordum ama değilmiş.
Selfie + doğum tarihi, mezuniyet , yüzme biliyor musunuz? 1 yıldan daha fazla kabin memurluğu tecrübeniz var mı? , askerlik durumu vs vs. bilgiler aldılar. sonra da "teşekkürler" sayfasına attılar.

merhaba az önce tamamladım. ben de öyle sanıyordum ama değilmiş.
Selfie + doğum tarihi, mezuniyet , yüzme biliyor musunuz? 1 yıldan daha fazla kabin memurluğu tecrübeniz var mı? , askerlik durumu vs vs. bilgiler aldılar. sonra da "teşekkürler" sayfasına attılar.
Selfie'den kasıt nedir tam olarak acaba? Anlık bir fotoğraf mı çekiliyor sitede?

Ben acik ögretim lisesi mezunuyum lise diplomasi isteniyor meznum e devlette barkodlu lise mezuniyet belgem var yinede gidip diplomayi mi almam gerekir sizce halk egitim merkezinden tarayip yüklemek icin yoksa e devletteki barkodlu lise mezuniyet belgem yeterli olur mu? Bilgisi olan var mi ?

Ben acik ögretim lisesi mezunuyum lise diplomasi isteniyor meznum e devlette barkodlu lise mezuniyet belgem var yinede gidip diplomayi mi almam gerekir sizce halk egitim merkezinden tarayip yüklemek icin yoksa e devletteki barkodlu lise mezuniyet belgem yeterli olur mu? Bilgisi olan var mi ?
e devletten alınmış barkodlu diplomadan daha resmi bir şey yok. e devlet yeterli.

• Like
Tepkiler: hdr
Sizinle alakalı; öğrenim bilginiz veya yüzme bilip bilmediğinizle alakalı temel sorular sorulur. Tamamladıktan sonra bu konu başlığı altında sorular hakkında üyelerimizi de bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim. Yazıldığı üzere ilk olarak site üzerinde bir fotoğraf çekildi. Ardından doğum tarihi, mezuniyet, yüzme, askerlik gibi temel bilgiler soruldu. Sorular Türkçe idi. Video kayıt tarzı bir şey ile de karşılaşmadım.

• Like
Tepkiler: hdr ve Lirjena

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.