Pozisyon veya İlan Adı
THY- Kabin Memurluğu
16 Ağu 2025
26
5
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, 6 kasım perşembe günü muayeneye katıldım. 7 Kasım Cuma günü ek BELGE verdim
Halen dönüş bekliyorum. Normal mı acaba?

Merhaba benden de ek tetkik istendi , belgeleri imzalattınız mı ya da kaşelendi mi gittiğiniz doktorlara ?

Merhaba benden de ek tetkik istendi , belgeleri imzalattınız mı ya da kaşelendi mi gittiğiniz doktorlara ?
Ek tetkik istenmedi. Ek belge istendi benden. Belgeler elektronik imzalı demişlerdi hastanede.

Ek tetkik yapıldığında kaşe imza gerekiyor mu evraklarda? Ki zaten evraklar hepsi elektronik imzalı oluyor ama belli durumlarda istendiği doktorlar ıslak imza kaşe uygulayabilir.

• Like
Tepkiler: nur1234567
Ek tetkik istenmedi. Ek belge istendi benden. Belgeler elektronik imzalı demişlerdi hastanede.

Ek tetkik yapıldığında kaşe imza gerekiyor mu evraklarda? Ki zaten evraklar hepsi elektronik imzalı oluyor ama belli durumlarda istendiği doktorlar ıslak imza kaşe uygulayabilir.
Anladım, bazı yorumlarda ıslak imza olması gerekiyor diye yazılmış acaba sizden de öyle mi istendi diye merak ettim.

Anladım, bazı yorumlarda ıslak imza olması gerekiyor diye yazılmış acaba sizden de öyle mi istendi diye merak ettim.
Verilen Ek tetkik bilgilendirme belgesinde “ onaylanan sonuçlar kapalı zarfta adaya teslim edilir” gibi bir ibare vardı.
Eğer bilgilendirme kağıdı hala sizde ise kontrol edebilirsiniz yazıyı

ek tetik e nabıza bakıldiktan sonra mi isteniyor yoksa rapor çıkınca mı?

arkadaşlar benden ek tetkik istendi, herhangi bir epikriz raporu veya belge değil. thy'nin verdiği ek tetkik istenme kağıdında alttaki Sayın Aday, ile başlayan kısmı doldurmam gerekiyor mu? Orada ilgili tanılarla ilgili epikriz raporunuzu teslim ediniz diye devam ediyor çünkü. Bende herhangi bir ön tanı/tanı yok sadece kan değerlerinden dolayı ek tetkik istendi

arkadaşlar benden ek tetkik istendi, herhangi bir epikriz raporu veya belge değil. thy'nin verdiği ek tetkik istenme kağıdında alttaki Sayın Aday, ile başlayan kısmı doldurmam gerekiyor mu? Orada ilgili tanılarla ilgili epikriz raporunuzu teslim ediniz diye devam ediyor çünkü. Bende herhangi bir ön tanı/tanı yok sadece kan değerlerinden dolayı ek tetkik istendi
hangi kan değerinden dolayı istendi peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.