Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ynsylcnky

Üye
8 Ocak 2026
27
6
0
Meslek
Kabin
Merhabalar , ön sağlık muayenesine daha önce girmiş arkadaşlar bu entrynin altına tecrübelerini paylaşabilir mi ? Özellikle kafama takılan bir konu var ; 2016 yılında ön çapraz bağ ameliyatı oldum , aktif sporcu ve beden eğitimi öğetmeniyim , şu an hiçbir hareket kısıtlanması veya engel söz konusu değil rehabilitem çok iyiydi ,bu durum ön sağlık muayenesinde benim için bir engel ya da problem olur mu ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim .. 🙏

Merhabalar , ön sağlık muayenesine daha önce girmiş arkadaşlar bu entrynin altına tecrübelerini paylaşabilir mi ? Özellikle kafama takılan bir konu var ; 2016 yılında ön çapraz bağ ameliyatı oldum , aktif sporcu ve beden eğitimi öğetmeniyim , şu an hiçbir hareket kısıtlanması veya engel söz konusu değil rehabilitem çok iyiydi ,bu durum ön sağlık muayenesinde benim için bir engel ya da problem olur mu ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim .. 🙏
merhaba. şurada sürecimi anlatmıştım, inceleyebilirsiniz isterseniz 😊

• Like
Tepkiler: ynsylcnky
merhaba. şurada sürecimi anlatmıştım, inceleyebilirsiniz isterseniz 😊

Merhaba kurulunuz nasildi? Role playde ne sordular ve ne cevap verdiniz acaba detaylarıyla anlatirsaniz cok sevinirim

Merhaba kurulunuz nasildi? Role playde ne sordular ve ne cevap verdiniz acaba detaylarıyla anlatirsaniz cok sevinirim
merhaba, benim kurulum bayağı sohbet havasında geçmişti. kayseri’nin bir ilçesinden geldiğimi söylediğimde oranın yemekleri vs hakkında konuşarak başladık. bu da tüm mülakatın tonunu etkiledi bence. cevaplarımı verirken arada şakalaşsam da soruları ciddiye aldığımı da karşıya yansıtabildim bence. şu abda soruları çok net hatırlayamıyorum üzerinden 1 aydan fazla geçtiği için ama genel olarak söylediğim şeyler üzerinden gittiğini hatırlıyorum. önceki iş yerimde bir müşteri ile yaşadığım bir sorun oldu mu bunu nasıl çözdüm diye sormuşlardı. daha önce herhangi bir havayolunun mülakatına girdim mi, mülakata ne ile geldim, uçak ise hangi havayolu ile gibi sorular sordular. yalan kesinlikle söylemeyin çünkü karşınızdaki kişi bunu anlamak için eğitilmiş biri. soruları olabildiğince dürüst ve kabin memurluğuna uyan özelliklerinizi ön plana çıkararak cevaplamanız önerimdir.

role play konusunda da ben geçmiş iş yerimde çalışma arkadaşlarımdan birinin iş yapmadığını söylemiştim. bu süreçten konuşmuştuk biraz. role play sorum da buradan geldi. kabin ekibinden biri “ben uyumaya gidiyorum işleri sen yaparsın” deyip gitti, bu durumda ne yaparsın diye sordular. ben de öncelikle kendisiyle konuşacağımı, sorunun ne olduğunu soracağımı söylemiştim. eğer herhangi bir değişiklik olmazsa da kabin amirim ile görüşeceğimi söylemiştim. bana işi yapmadan önce mi yoksa yaptıktan sonra mı kabin amiri ile konuşacağımı sordular. ben de yapmadan önce çünkü alınacak bir aksiyon varsa o an alınması daha doğru olacaktır tarzı bir şey söylemiştim. doğru cevap mıydı bilmiyorum ama olumlu sonuç olduğu için en azından biraz da olsa doğruluk payı vardır cevabımda diye düşünüyorum ahahah

dediğim gibi genelde sordukları sorular sizin söylediğiniz/anlattığınız konulardan yakaladıkları oluyor. cevap veremeyeceğiniz hiçbir sorunun konusunu açmayın derim o yüzden. şu anlık aklıma gelenler bunlar, yine süreçle alakalı herhangi bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım. sürecinizde başarılar

• Like
Tepkiler: Violet035 ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.