Pozisyon veya İlan Adı
Take-off cadet
24 Haz 2025
32
17
5
Meslek
Kokpit
Herkese iyi forumlar,
Ön sağlık muayenesi daveti geldi. Bu konuyla alakalı birkaç sorum var.
1) Giyim tarzı nasıl olmalı?
2) Ön değerlendirme beyan formu el ile mi doldurulacak yoksa bilgisayar üzerinden mi?
3) Ek olarak hangi tetkikler yapılıyor?
4) Ortalama kaç saat sürüyor?
Şimdiden teşekkürler. Umarım her şey gönlümüzce olur…

Herkese iyi forumlar,
Ön sağlık muayenesi daveti geldi. Bu konuyla alakalı birkaç sorum var.
1) Giyim tarzı nasıl olmalı?
2) Ön değerlendirme beyan formu el ile mi doldurulacak yoksa bilgisayar üzerinden mi?
3) Ek olarak hangi tetkikler yapılıyor?
4) Ortalama kaç saat sürüyor?
Şimdiden teşekkürler. Umarım her şey gönlümüzce olur…
Merhabalar,

Ben klasik giyinmiştim ama herkes kot -kazak gelmişti, tek ceket giyen bendim hatta bence giyim konusunda kural yok siz bilirsiniz.
Formu ben elimle doldurdum gördüğüm birçok kişide eliyle doldurmuştu.
Orada sadece tansiyon ölçüyorlar, doktor ek tetkik isterse dışarı da yaptırıyorsunuz.
Benimkisi 15-20 dakika da bitmişti.

• Like
Tepkiler: fly1by1wire
Merhabalar,

Ben klasik giyinmiştim ama herkes kot -kazak gelmişti, tek ceket giyen bendim hatta bence giyim konusunda kural yok siz bilirsiniz.
Formu ben elimle doldurdum gördüğüm birçok kişide eliyle doldurmuştu.
Orada sadece tansiyon ölçüyorlar, doktor ek tetkik isterse dışarı da yaptırıyorsunuz.
Benimkisi 15-20 dakika da bitmişti.
Cevabınız için teşekkürler. Umarım sürecimiz istediğiniz gibi sonuçlanır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.