Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğı

floraa

Üye
21 Ağu 2025
159
69
5
Meslek
Kabin
Merhaba, 7 sene önce kistim vardi cok minik doktor ilac kullanmana bile gerek yok kendiliginden kaybolur dedi ve öyle de oldu kayboldu . 7 senedir de kadın dogum muayenem yok. E nabızda

R10-abdominal ve pelvik agri, ovarian kistler tanısı
18 gün sonrasında da kontrol amaçlı gittigimde
Düzensiz menstürasyon tanısı var.

Bunu ön değerlendirme formunda nasıl açıklayabilirim pcos bile değil bu. Ya da işaretlemezsem sorun olur mu ?

Merhaba, "Tıbbi özgeçmiş incelemeniz yapılacak olup, ön değerlendirme muayenesi öncesi dolduracağınız “Ön Değerlendirme Beyan Formu” ile karşılaştırılacaktır."deniliyor. Bu durumda e nabızdaki verilerimize uygunlukta işaretlememiz gerekiyor. Açıklama kısmında belirtirsiniz istediğinizi

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20167
ben de form doldurma konusunda endişeliyim, enabızdaki her şeyi yazmalı mıyız? tanısı konmayan ani semptomları bile mi? örneğin ciddi bir sağlık problemim yok ama geçmişte demir eksikliği kaynaklı ilaç kullandım bunları da belirtmeli miyiz? 🤔

ben de form doldurma konusunda endişeliyim, enabızdaki her şeyi yazmalı mıyız? tanısı konmayan ani semptomları bile mi? örneğin ciddi bir sağlık problemim yok ama geçmişte demir eksikliği kaynaklı ilaç kullandım bunları da belirtmeli miyiz? 🤔
evet bunu ben de soracaktım çünkü "listede bulunmayan diğer hastalıklar" diye bir bölüm de var.

Ben de kullandım. İlaçları yazmamıza gerek yok bence ama eğer ilaç raporun varsa e nabızda görünen bunu belirt

evet bunu ben de soracaktım çünkü "listede bulunmayan diğer hastalıklar" diye bir bölüm de var.
Ben de kullandım. İlaçları yazmamıza gerek yok bence ama eğer ilaç raporun varsa e nabızda görünen bunu belirt
of, zor bir şeymiş hahahsjsn benim tanı konmuş hastalık sayılacak tek sağlık problemim miyop ve astigmat. aktif olarak demir veya vitamin takviyesi almıyorum. bunlar dışında bir şey işaretlemesem sorun olur mu merak ediyorum açıkçası

Merhaba, "Tıbbi özgeçmiş incelemeniz yapılacak olup, ön değerlendirme muayenesi öncesi dolduracağınız “Ön Değerlendirme Beyan Formu” ile karşılaştırılacaktır."deniliyor. Bu durumda e nabızdaki verilerimize uygunlukta işaretlememiz gerekiyor. Açıklama kısmında belirtirsiniz istediğinizi
Evet gördüm de pcos tanısı baska, tanı kodu bile aynı değil en iyisi dediginiz gibi en son sayfadaki diger hastalıklarda belirteyim

of, zor bir şeymiş hahahsjsn benim tanı konmuş hastalık sayılacak tek sağlık problemim miyop ve astigmat. aktif olarak demir veya vitamin takviyesi almıyorum. bunlar dışında bir şey işaretlemesem sorun olur mu merak ediyorum açıkçası
Olmaz diye düsünüyorum gözden kacırdıgımız bir sey varsa da sorarlar yani. Sonuçta her sey önlerinde veri gizlemedik sonucta🥹 hahahahahah

diyelim ki tanımızda baş dönmesi vertigo yazıyor ama yanlış bir tanı. bunu belirtmek zorunda mıyız? elemeler bu forma göre mi oluyor yoksa ne yazarsak yazalım her halükarda doktorla yüz yüze görüşebiliyor muyuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.