Olumsuz Yanıt Sonrası

• Konbuyu başlatan Lumenflower
  • Başlangıç tarihi
L

Lumenflower

HavaPersonel.Com
Merhabalar. Kurul mülakat sonucum olumsuz geldi ve seneye tekrar başvurmak istiyorum. Fakat alım olur mu olmaz mı bilmiyorum ve tekrar başvuru yapıldığında farklı bir süreç oluyor mu vs. hiçbir fikrim yok. Benim gibi olup da tekrar başvurmuş kişiler deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

flightlover

flightlover

HavaPersonel.Com
Merhabalar. Kurul mülakat sonucum olumsuz geldi ve seneye tekrar başvurmak istiyorum. Fakat alım olur mu olmaz mı bilmiyorum ve tekrar başvuru yapıldığında farklı bir süreç oluyor mu vs. hiçbir fikrim yok. Benim gibi olup da tekrar başvurmuş kişiler deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Merhaba

Mülakatınız nasıl geçti ne sormuşlardı ?

L

Lumenflower

HavaPersonel.Com
Merhaba

Mülakatınız nasıl geçti ne sormuşlardı ?
Genel sohbet havası şeklinde kendimden bahsettim ve iş deneyimi, stres yönetimi vesaire sordular (neden geçemediğimi hala anlamış değilim).

K

kabin memuru adayı

HavaPersonel.Com
kurul mülakatında sanırım kişinin izlenimine ve mimiklerine bakıyorlar sana olumlu gibi gelmiş olabilir fakat karşı tarafta uzman kişiler olduğu için hal ve hareketlerinden bir şeyler yakalamış olabilirler sağlık olsun. ben ingilizce mülakattan biraz çekiniyorum biraz daha açık bilgi verebilir misiniz?

R

ravessa

HavaPersonel.Com
Kaç yıllık iş deneyiminiz var ? Ona istinaden olumsuz gelmiş olabilir

L

Lumenflower

HavaPersonel.Com
Kaç yıllık iş deneyiminiz var ? Ona istinaden olumsuz gelmiş olabilir
23 yaşındayım üniversite daha bitmedi bile (erasmustan ötürü gecikti) o yüzden pek deneyimim yok staj ve 1 2 ay okul öncesi çalışma falan

L

Lumenflower

HavaPersonel.Com
kurul mülakatında sanırım kişinin izlenimine ve mimiklerine bakıyorlar sana olumlu gibi gelmiş olabilir fakat karşı tarafta uzman kişiler olduğu için hal ve hareketlerinden bir şeyler yakalamış olabilirler sağlık olsun. ben ingilizce mülakattan biraz çekiniyorum biraz daha açık bilgi verebilir misiniz?
İngilizce'den çekinme kuruldan çekin ingilizcen iyiyse dedikleri şeylere cevap verirsin rahatça

R

ravessa

HavaPersonel.Com
23 yaşındayım üniversite daha bitmedi bile (erasmustan ötürü gecikti) o yüzden pek deneyimim yok staj ve 1 2 ay okul öncesi çalışma falan
Yüzde yüz eminim diyebilirim elenme sebebinizin bu yüzden olduğuna. Genelde hizmet sektöründe deneyimli kişiler tercih ediliyor tabi istisna durumlarda yok değil

L

Lumenflower

HavaPersonel.Com
Yüzde yüz eminim diyebilirim elenme sebebinizin bu yüzden olduğuna. Genelde hizmet sektöründe deneyimli kişiler tercih ediliyor tabi istisna durumlarda yok değil
Nasıl deneyim kazanabilirim ki dediğim gibi hala okuyordum

hostesbirisii

hostesbirisii

HavaPersonel.Com
Ajet ayağında platinli + kendi yerine yabancı hocayı dil sınavına sokanı işe alıyor kendilerine ispatlamamıza rağmen. Çooook kişinin hakkı yeni çook kişinin sağlık raporlarından parası gidiyor.

Konuyu okuyanlar;