29 Şub 2024
104
7
35
Arkadaşlar merhaba, güncel ilan hala kapanmadı, sanırım kapanmayacak da normal şartlarda her sene bir sene başında bir ağustosa doğru ilan açılıyordu. Ancak hep açık kalması halinde yeniden başvuru ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar 6 ay sonra başvuru yapabiliyorsunuz

Arkadaşlar 6 ay sonra başvuru yapabiliyorsunuz
Admin bu ramp operasyon memuru hakkında bir bilgin var mı benim olumlu geldi ama pegasusta çalışıyorum şu an huzurumu kaybetmek istemiyorum. İş belki iyi olmayabilir diye düşünüyorum

Admin bu ramp operasyon memuru hakkında bir bilgin var mı benim olumlu geldi ama pegasusta çalışıyorum şu an huzurumu kaybetmek istemiyorum. İş belki iyi olmayabilir diye düşünüyorum
Aprondasın sürekli ayaktasın yazı kışı çekiyorsun,ama beyaz yakalısın yani işini severek yaparsan zevk alırsın gene ama sevmeyip sürekli eski işinle kıyaslarsan zehir olur sana o iş. Kararını ver ona göre istifa edersin..

Aprondasın sürekli ayaktasın yazı kışı çekiyorsun,ama beyaz yakalısın yani işini severek yaparsan zevk alırsın gene ama sevmeyip sürekli eski işinle kıyaslarsan zehir olur sana o iş. Kararını ver ona göre istifa edersin..
Özelden konuşabilir miyiz sizinle rica etsem

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.