THYTEKNİK Olumsuz Geldikten Sonra Yeniden Ne Zaman Başvuru Yapılıyor?

• Konbuyu başlatan melih.teknik
  • Başlangıç tarihi
M

melih.teknik

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, güncel ilan hala kapanmadı, sanırım kapanmayacak da normal şartlarda her sene bir sene başında bir ağustosa doğru ilan açılıyordu. Ancak hep açık kalması halinde yeniden başvuru ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı?

R

Rawness

HavaPersonel.Com
Bilenler aydınlatsın bende bilmiyorum

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar 6 ay sonra başvuru yapabiliyorsunuz

M

melih.teknik

HavaPersonel.Com
teşekkürler admin, uzun bir süreymiş gerçekten. Kendimizi daha fazla geliştirebiliriz ancak insan da bir an önce yeniden sürece dahil olmak istiyor. Motor apu cell için de henüz dönüşler sağlanmadı. :(

F

Fonola

HavaPersonel.Com
Admin bu ramp operasyon memuru hakkında bir bilgin var mı benim olumlu geldi ama pegasusta çalışıyorum şu an huzurumu kaybetmek istemiyorum. İş belki iyi olmayabilir diye düşünüyorum

C

c4ya

HavaPersonel.Com
Admin bu ramp operasyon memuru hakkında bir bilgin var mı benim olumlu geldi ama pegasusta çalışıyorum şu an huzurumu kaybetmek istemiyorum. İş belki iyi olmayabilir diye düşünüyorum
Aprondasın sürekli ayaktasın yazı kışı çekiyorsun,ama beyaz yakalısın yani işini severek yaparsan zevk alırsın gene ama sevmeyip sürekli eski işinle kıyaslarsan zehir olur sana o iş. Kararını ver ona göre istifa edersin..

F

Fonola

HavaPersonel.Com
Aprondasın sürekli ayaktasın yazı kışı çekiyorsun,ama beyaz yakalısın yani işini severek yaparsan zevk alırsın gene ama sevmeyip sürekli eski işinle kıyaslarsan zehir olur sana o iş. Kararını ver ona göre istifa edersin..
Özelden konuşabilir miyiz sizinle rica etsem

admin

admin

Admin
Moderatör

Pegasusta çalıştığınız birimin kariyer basamakları açık ise pegasusta kalın çünkü operasyonel birimlerde kariyer olanağı pek yoktur. Ancak orada da operasyondaysanız tgs geçmeniz en mantıklısı hem daha iyi bir maaş hem de bayrak taşıyıca çalışmış olursunuz.

Konuyu okuyanlar;