Fatihbey

Üye
18 Tem 2024
67
10
5
Milasa ramp iscisi olarak 17 şubatta girdigim mülakat sonucum olumsuz geldi. Sezonluk olan sırf gireyim de kendimi en düşük pozisyondan baslayip yukseleyim diye basvurdugum pozisyondan bile elendim. Havacilik mezunuyum sivil havacilik ve havacilik yonetimi ben hakkimi helal etmiyorum 8 senedir hep ayni muhabbet torpili olanlara basarilar hayırlısı olsun hakkinizda

• Like
Tepkiler: cemss ve tgkdmn
Milasa ramp iscisi olarak 17 şubatta girdigim mülakat sonucum olumsuz geldi. Sezonluk olan sırf gireyim de kendimi en düşük pozisyondan baslayip yukseleyim diye basvurdugum pozisyondan bile elendim. Havacilik mezunuyum sivil havacilik ve havacilik yonetimi ben hakkimi helal etmiyorum 8 senedir hep ayni muhabbet torpili olanlara basarilar hayırlısı olsun hakkinizda
Gerçekten şu mesajı görünce ben bile yıkıldım sizin adınıza yani mezunu olduğunuz işi yapmanıza bile müsaade etmiyorlar.

Valla bu ne ya 3 ay bunu bekledik alırlar diye düşündüm yanılmışım böyle beklemiyordum sonucu 21 ocakta girdim mülakata olumsuz mesaj geldi yapacak bişey yok

• Like
Tepkiler: Fatihbey
Bende sivil havacılık mezunuyum 2019dan beri giriyorum sınavlara güzel geçmesine rağmen olumsuz aynı şeyleri düşünüyorum sizinle

• Like
Aynı şekilde bende sivil havacılık mezunuyum her sene aynı muhabbet bide stajım pandemiye denk geldi bizim bölümüzü okumayıp başka bölümlerden o kadar çok çalışan var ki diyecek söz bulamıyorum

• Like
Olumsuz veya Olumlu dönüş alanlar YHM için mi RAMP için mi aldılar ve hangi istasyon yazabilirler mi ? (Olumlu dönüş başlığında belirtilmiş. Konu oradan devam edebilir.)

• Like
Tepkiler: yıldızz
Bende 3 Şubat'ta girdim mülakata ama mülakat güzel ve olumlu geçmişti ama SMS geldi öğlen sonu olumsuz diye 2 ay bekledik başvurudan itibaren yani ne diyelim hayırlısı olsun.

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.