mertcan

Üye
22 Ocak 2024
230
67
35
23 ocakta online sınava girip olumsuz dönüş alan varmı bazı kişilere hiç geri dönüş sağlanmadı yerinde sınava davet devam ediyormu @admin konu hakkında bir bilgiye sahipmisiniz

23 ocakta online sınava girip olumsuz dönüş alan varmı bazı kişilere hiç geri dönüş sağlanmadı yerinde sınava davet devam ediyormu @admin konu hakkında bir bilgiye sahipmisiniz
Bende 3 şubatta girdim online sınava olumsuz gelmedi o tarihte girip olumsuz alanda olmuş galiba anlamadım bu işten bir şey

bakalım inşallah oturduğum yer yeni bina olduğu için telefon çekmiyor evin bazı yerlerinde kuşkuya kapılıyorum acaba aradılarda ulaşamadılar mı falan diye çünkü 2 ay oldu online sınava gireli olumsuz mesajda gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.