Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bende nisan ayında istanbul için başvurmuştum benden bir kaç gün önce başvuran arkadaşıma sms geldi mülakat daveti için bana gelmedi TGS'de çalışan arkadaşıma sorduğumda ikiye böldüklerini söyledi yarın gelecekmiş bu kadar erken dönüş beklemiyordum bende.
Hayırlı olsun formu hemen mi doldurunuz siz ikinci geleni veya ilk formu benim arkadaşıma geldi bana gelmedi henüz iki gruba ayırdılar dedi ramptaki arkadaşım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.