Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merak etme bence mulakat icin gelir msj 2 formda cok bisey doldurmadim aslinda 1 formdaki ayni seyler ekstra ehliyet vs vardi ben doldurdugumda bunlari ilk forumdada yapmistim
Gelmedi merak etmeyin orada çalışan tanıdıklara sordum ben olumsuz msj g4lmediyse dönerler bana da gelmedi basvuru çok olduğu için hepsine dönmek zaman alıyor dönerler merak etme dediler beklemekten başka çare yok
Eveet hakli olumsuz msj gelmedi surece donus alirsin kardesim dert etme he biraz uzun surcek 1 ay gecer bence baslamamiz vs ben ise girdim haber bekliyorum
Gelmedi merak etmeyin orada çalışan tanıdıklara sordum ben olumsuz msj g4lmediyse dönerler bana da gelmedi basvuru çok olduğu için hepsine dönmek zaman alıyor dönerler merak etme dediler beklemekten başka çare yok
Eveet hakli olumsuz msj gelmedi surece donus alirsin kardesim dert etme he biraz uzun surcek 1 ay gecer bence baslamamiz vs ben ise girdim haber bekliyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.