Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

MrPenghu

Üye
19 Ağu 2025
3
0
0
Meslek
Kabin
Anlamıyorum, 1 senedir bir kabin memurluğu işine girmeye çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım hüsranla sonuçlanıyor. Şubatta Sunexprese başvurdum ve mülakat normal geçti ve ret aldım. Martta Ajet mülakatına girdim. Orada İK çok iyi konuştuğumu kendimi çok iyi ifade ettiğimi söyledi ama 1 ay beklettikten sonra ret yanıtı aldım. Şimdi ise herhangi bir firmadan cevap bile alamıyorum. Neyi yanlış yapıyorum? Yoksa toptan vaz geçme zamanı geldi de geçiyor mu?

Ben de kısmen aynı şeyleri yaşadım. Öyle bir sektör ki,çok fazla aday rakip var. Ve neden elendiğini de söylemiyorlar. Son yıllarda inanılmaz rağbet gören bir meslek. çok az kişinin ilk deneyişinde oluyor. Bir sürü insan görüyorum 5 kere 6 kere deneyip sonra teklif alanlar. Uluslararası alım yapan dünyadaki tüm firmalara başvurun,vazgeçmeyin ben vazgeçmedim çünkü 😁

• Like
Tepkiler: gunes
Anlamıyorum, 1 senedir bir kabin memurluğu işine girmeye çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım hüsranla sonuçlanıyor. Şubatta Sunexprese başvurdum ve mülakat normal geçti ve ret aldım. Martta Ajet mülakatına girdim. Orada İK çok iyi konuştuğumu kendimi çok iyi ifade ettiğimi söyledi ama 1 ay beklettikten sonra ret yanıtı aldım. Şimdi ise herhangi bir firmadan cevap bile alamıyorum. Neyi yanlış yapıyorum? Yoksa toptan vaz geçme zamanı geldi de geçiyor mu?
Merhabalar, öncelikle yaşadığınız süreci çok iyi anlıyorum ama kesinlikle pes etmemelisiniz. Çünkü çoğu insan kabin memurluğunu sadece parası için yapmak istiyor ve bunun için gidenler İngilizceden geçip, sağlıktan geçip mesleği yapmaya başladıklarında aslında çok farklı bir ortam olduğunu görüpsonrasında istifa ediyor. Bu süreci bırakmak yerine nerede yanlış yaptığınızı ya da neyin ters gittiğini çözmelisiniz. Sadece sizin başınıza gelmiyor buna emin olabilirsiniz. Aşağıya bir link bırakıyorum lütfen o videoyu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• Like
Tepkiler: Thehavacı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.