Pozisyon veya İlan Adı
Uçak Teknisyeni

Mertt

Üye
22 Nis 2025
5
0
0
Merhabalar. Ben Pegasus firmasının NCS Uçak Teknisyeni İş İlanı'na başvurmuştum. Mail yoluyla genel yeterlilik sınavını gönderdiler bu sınavı bitirdikten sonra practiQ adı altında bir sınav daha gönderdiler. Bu practiQ sınavına daha önce giren, bilgisi olanlar varsa rica etsem bilgilendirebilirler mi? Tamamen teknik mi, ingilizce mi yoksa teknik ingilizce mi? Ne gibi sorular soruluyor acaba?

Merhabalar. Ben Pegasus firmasının NCS Uçak Teknisyeni İş İlanı'na başvurmuştum. Mail yoluyla genel yeterlilik sınavını gönderdiler bu sınavı bitirdikten sonra practiQ adı altında bir sınav daha gönderdiler. Bu practiQ sınavına daha önce giren, bilgisi olanlar varsa rica etsem bilgilendirebilirler mi? Tamamen teknik mi, ingilizce mi yoksa teknik ingilizce mi? Ne gibi sorular soruluyor acaba?
İlk girdiğin sınav nasıldı? Nasıl çalışılmalı? Ne tarz sorular var

merhabalar, nacizane bir tavsiye verecek olursam bu konular farklı başlık altında defalarca konuşuldu oralara bakabilirsen daha çok yardımı olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.