Pozisyon veya İlan Adı
NCS Uçak Teknisyeni
4 Eki 2025
8
2
0
Meslek
Teknik
Merhabalar,

Mayıs'taki ilana başvurmuştum. 22 Eylül'de genel yetenek sınavı geldi. 24 Eylül'de onu çözdükten sonra PractiQ sınavı geldi onu da çözdüm fakat sonrasında herhangi bir dönüş gelmedi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor, PractiQ'ten sonra başka mail gelen var mı?

Merhabalar,

Mayıs'taki ilana başvurmuştum. 22 Eylül'de genel yetenek sınavı geldi. 24 Eylül'de onu çözdükten sonra PractiQ sınavı geldi onu da çözdüm fakat sonrasında herhangi bir dönüş gelmedi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor, PractiQ'ten sonra başka mail gelen var mı?
Bende seninle aynı durumdayım bekliyorum.Bundan sonra ingilizce sınavı gelecek diye biliyorum.Sınavda sanırım listening ve grammer varmış.

Dönüş alan olmadı mı hala 4 ay olacak ümidi kestim alım yapacağa benzemiyor alsa bile büyük bir alım olmayacak gibi bu kadar ertelediklerine göre

Merhabalar,

Yaklaşık olarak aynı zaman aralığında ben de girdim bu sınavlara , 2 gün önce de İngilizce sınavı geldi , size de her an gelebilir bana 1 ay sonra geldi nerdeyse süreç biraz geç işliyor galiba

Yaklaşık olarak aynı zaman aralığında ben de girdim bu sınavlara , 2 gün önce de İngilizce sınavı geldi , size de her an gelebilir bana 1 ay sonra geldi nerdeyse süreç biraz geç işliyor galiba
İngilizce sınavı seviyesi neydi neler sorulmuştu? Hatırlıyor musunuz?

İngilizce sınavı seviyesi neydi neler sorulmuştu? Hatırlıyor musunuz?
Sınava bugün girdim bence oldukça zordu özellikle paragraf falan zorlayıcıydı. Genel olarakta 50 soru var 25 dk veriliyo biraz boşluk doldurma birazı da paragraf , bir de dinleme kısmı vardı onda da totalde 18 soru var 6 parta bölmüşler her dinleme başına 3 soru soruluyor

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.