Pozisyon veya İlan Adı
NCS Alım
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İlanı geçtim mülakata girdik haber alamıyoruz. Savaş bitti sayılır uçuşlar + yakıt fiyatları da düştü umarım yazın alırlar.
Yarım kalan süreçler var sanırım savaştan dolayı. Önce o adayların sürecini tamamlarlar sonra artık yeni ilan açılacak mı açılmıcak mı görürüz

Arkadaşlar biz burada PGS için konuşuyoruz ancak hiçbir şirket almadığında dahi Tk ilanı olurdu,TK bu yıl istihdam planlamıyor,bu durum nereye kadar devam edeceği çok belirsiz

Arkadaşlar biz burada PGS için konuşuyoruz ancak hiçbir şirket almadığında dahi Tk ilanı olurdu,TK bu yıl istihdam planlamıyor,bu durum nereye kadar devam edeceği çok belirsiz
Çünkü Tk geçen sene gereksiz fazla şekilde NCS aldı. Pgs hangarı açtı ama yeterli adam aldı mı bilmiyorum dediğim gibi biz hala bekliyoruz ve nereye kadar bekleyeceğiz bilmiyorum...

bana göre en yanlış şeylerden biri ben ugm mezunuyum ben bekliyorum ancak uçak teknolojisi vb. gibi 2 yıllık bölümlerin mezunlarının alınması
ncs alsalar da ne kadar niteliğe bakılıyor emin değilim

bana göre en yanlış şeylerden biri ben ugm mezunuyum ben bekliyorum ancak uçak teknolojisi vb. gibi 2 yıllık bölümlerin mezunlarının alınması
ncs alsalar da ne kadar niteliğe bakılıyor emin değilim
Aynı durumdayız ben de ugm meznuyum modüllerim vs tam dil belgem de var ama hala bekliyoruz...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.